Kin 43* Kék Önálló Éjszaka* 07.05* Galaktikus Aktiváló Portálnap

limitless-rena-marzouk (1)Az Önálló Éjszakával ma megalapozhatjuk a Nap hullámvarázs témáját. Ez a nap egy mélyebb önismeretre hív bennünket, hogy ebben a rohanó világban megálljunk és elmélyedjünk a felismerésekben. Ezt a belső utazást, a mai munkánk eredményét erőteljesen támogatja az is, hogy ma egy Galaktikus Aktiváló Portálnap köszönt ránk. Ilyenkor mintegy galaktikus átjáró megnyílnak számunkra az Éjszaka minőségei és lehetővé teszi, hogy a legtisztább formában fogadhassuk be ajándékait.

Az Éjszaka ma szembesít azon feszítő rejtett aggályainkkal, melyek gátolják kiteljesedésünket. Figyeljük meg ma ellenállásunkat, a felmerülő zavaró tényezőket és lássuk meg mi az, amit nyerhetnénk, ha „túllépnénk” ezeken. Engedjük, hogy a Nap (hullámvarázs) sugarai rávilágítsanak arra, hogy mennyire reálisak ezek a félelmek, kétségek és hogy vajon mi lehet ezek kiváltó oka. Elérkezett az idő, hogy útjára bocsássuk ezeket. . Ahogy szembe nézünk ezekkel a vélt vagy valós félelmekkel és megnevezzük őket, megszűnnek problémának lenni. Ahogy ez a „rémálom” szertefoszlik, előbukkannak azok az értékeink, képességeink, melyek ezek mögé a félelmek mögé szorultak. Most hogy ezek újra a felszínre kerültek, kezdjük el újra hinni önmagunkban és tervezzük meg új Énünket, melyet a következő évben végre kibontakoztathatunk! Már csak 21 napunk van, amíg kezdetét nem veszi új Maja Évünk melyet a Sárga Mag kódol.

A Sas hónap hátralévő napjaival nem csak hogy előre vetíthetjük vágyainkat, de meg is határozhatjuk az oda vezető lépéseinket is. Érdemes hát kihasználni ezen lehetőségeket, hogy időt és teret biztosítsunk Új, letisztult Énünk számára, hogy a Mag évben Új köntöst kaphasson.

Már elérhető a SÁRGA KRISTÁLYOS MAG év támogató kristály karkötője! Mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít a felismerések által kibontakoztatni a bennünk szunnyadó Mag-okat. Az Mag minőségei, idén (2017. 07.26-2018. 07.24) a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lesznek jelen.

Erről bővebben itt tájékozódhatsz.

Mantra:
Meghatározok, hogy álmodjak.
Megszabva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét
A forma önálló tónusával.
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

4. Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason. A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés:
“Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.