Kin 41* Vörös Lunáris Sárkány* 07.03

DragonSpiritA Lunáris tónussal ma megjelennek a a kihívásain a Nap hullámvarázsnak. Elbizonytalanodhatunk céljaink és értékeinkben. Ennek ellensúlyozására siet segítségünkre az Ősanya minősége a Vörös Sárkány, a gondoskodó, tápláló és kreatív energiáival, melyek biztonságot adnak és feltöltenek bennünket szeretettel.

A Nap-pal együtt, ma előtérbe kerülhetnek mások problémái is. Figyeljünk azonban arra, hogy csak annyit vállaljunk magunkra mellyel még nem károsítjuk Önmagunk igényeit, szükségleteit. Ne feledjük, hogy fontos megtartanunk önmagunk határait ahhoz, hogy másoknak adhassunk! Engedjük, hogy a Nap energiái feltöltsenek bennünket ezzel a gondoskodó és tápláló energiával és ma helyezzük Önmagunkat az első helyre. Emlékezzünk rá, hogy csak akkor tudunk csak adni másoknak, ha előbb önmagunkat töltjük fel, vagy ugyanolyan mértékben szolgáljuk önmagunkat is. A Sárga Nap Feltétel Nélküli szeretete is csak akkor születhet meg bennünk, ha közben önmagunkat is szeretjük. Engedjük el ma a jövőnkkel kapcsolatos kétségeinket, félelmeinket. Tudatosítsuk, hogy mindennek helye van az életünkben; a jónak éppúgy, mint a kevésbé jónak. Szükségünk van tapasztalásra a fejlődésünkhez és ehhez sajnos elengedhetetlenek a bukkanók Életünkben. Attól még soha, senki nem lett erősebb, hogy nem érték kudarcok, nehézségek. Tévedés lenne azt hinni, hogy azok a sikeres emberek, akik soha nem buktak még el. Attól válunk mind erősebbé, hogy tapasztalunk és tanulunk hibáinkból.

Vessük magunkat bele ebbe az új felfedezésbe. Lássuk meg milyen „akadályok” gördülnek ma elénk, hogy megismerhessük a másik pólust is. Csakis így találhatjuk meg a kiutat, mely elvezet bennünket célunkhoz. Higgyünk célunkban és képességeinkben! Építsük ki magunkban az eredendő bizalmat és nem érhet baj!

Mantra:
Polarizálok, hogy tápláljak.
Stabilizálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.