Kin 39* Kék Kozmikus Vihar* 07.01* Galaktikus Aktiváló Portálnap

d25b58f558ff09c212a348bd6c9589b7A Kozmikus Viharral zárul a Kéz hullámvarázs, mely magával ragadja mindazt, amit a hullám alatt csak részlegesen engedtünk el. Csodás lezárása ez egy gyógyulási folyamatnak, mely után valósággal újjászülettünk.

A mai nap egyfajta megbékélést, megnyugvást hoz, alkalmat biztosít ahhoz, hogy átértékeljük a múlt eseményeit és álépjünk életünk (és hullámunk) új fejezetébe. Ebben a hullámvarázsban lezárhattuk elvarratlan szálakat, begyógyíthattuk a múlt sebeit. Az elmúlt hónapokban hatalmas átalakulásokon mentünk át, most végre megszületett és kiforrhatott új, „2.0-ás” Énünk. A holnap induló Sárga Nap hullámban alkalmat kapunk arra, hogy végre fel is vállaljuk ország-világ előtt. De még mielőtt belecsapnánk a holnap tervezgetésébe, ma még egyszer tartsunk önvizsgálatot, térképezzük fel maradt e mélyen legbelül olyan elvarratlan szál, mely később erős kötéllé válhat és béklyóként tart majd vissza. Bízzuk a Vihar nap tisztító erejére és engedjük, hogy elmossa az eső, hogy ne maradjon utána más, csakis a friss, eső áztatta föld szaga, a Megújulás illata!

Kezdjük a mai napot egy rövid elcsendesedéssel, vagy meditációval, hogy visszataláljunk belső erőközpontunkba. Innen erőt merítve könnyebben szembe tudunk nézni az elengedés érzésével. AZ elmúlt évben sok minden távozott életünkből, de át kell lépnünk a veszteség érzésén. Nem is jó szó az hogy „veszteség”, mert itt senki nem vesztes.. Sőt, ha jobban visszagondolunk, eddig az elengedéssel járó változások mindig csak pozitív fordulatot vettek. Higgyünk és bízzunk a Mindenség erejében, mely vezet utunkon, még ha néha úgy tűnik is, hogy viharfelhők takarják el a Reményt.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Transzformálok az újjászületés érdekében
Mozgásba hozom a tisztító esőt
Lepecsételem az önmegújulás végkifejletét
A megtisztulás kozmikus tónusával.
Engem a bőség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.