Kin 37* Vörös Spektrális Föld* 06.29

kb_wall_josephine-sadness_of_gaiaA tegnapi kiteljesedett energiák mára már lecsendesedtek, így most elkezdődhet utunk feldolgozása. Vonjuk le a tanulságot és kezdjük el szépen elengedni mindazt, amire már nincs szükségünk. A Kéz hullámvarázsban megjelenő Föld minősége figyelmeztet bennünket arra, hogy bármi is történjék, összpontosítanunk kell és tovább lépnünk. Semmi nem maradhat állandó, minden változik, halad. Hol előre hol hátra hátrafelé. A cél, hogy előre tartsunk.

A mai napon olyan véletlenszerű események, találkozások történhetnek, melyek fontos üzeneteket hordoznak, mégse próbáljuk őket azonnal megmagyarázni. Engedjünk ma teret az események folyásának, legyünk nyitottak és befogadók. A 13. Sas hónapjában a mai nap olyan „AHA élményeket” hozhat, melyek által helyére kerülhetnek a hiányzó Puzzle darabkák, így értelmet nyer néhány a múltban történt esemény. Ne akarjunk belemagyarázni semmit a szituációkba. Engedjük meg magunknak, hogy a Vörös Föld energiája az Itt és Mostban tartson bennünket, lássuk és érezzük a dolgok eredendő egyszerűségét és szépségét.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha a nap folyamán (ideális esetben reggel) egy rövid meditációban összekapcsolódunk Földanyácskával és hálát adunk kifogyhatatlan gondoskodásáért, odaadásáért. Ha az időjárás engedi, menjünk ki a természetbe és kapcsolódjunk össze a Föld éltető energiáival. Gondozzuk kertünket, vagy akár csak a lakásunk, irodánk növényeit. A fő, hogy kapcsolódjunk össze a 4 elemmel (föld, víz, tűz, levegő).

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Feloldok a fejlődés érdekében
Szabaddá téve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem. “

Megerősítés: 
“Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.