Kin 35* Kék Szoláris Sas* 06.27

change-butterfly-Tobby-DonagheyA mai nappal belépünk a Spektrális Vihar évének utolsó hónapjába, mely témáit a mai nap eseményei szolgáltatják. Az utolsó hónap mindig elhozza a változást, a lezárást, mellyel mintegy pontot teszünk ennek a Viharos év végére. A Sas minőségei most friss látásmódot biztosítanak, egy új perspektívát, mely feltölt bennünket reménnyel és megújult, megerősödött hittel.

Ebben a hónapban elérkezett az idő arra, hogy megtanuljuk becsülni új értékeinket melyek az elmúlt hónapok során bukkantak a felszínre. Igen eseménydús év áll mögöttünk, mely (ahogy a Vihar lenni szokott) igen felkavaró volt érzelmileg. Minden „kő meg lett mozgatva”. Benéztünk minden sötét kis sarokba, szembe néztünk belső démonjainkkal, tettük mindezt a megtisztulás az újjászületés érdekében.  Ez amolyan Újkor-i Tavaszi nagytakarítás volt. Most hogy minden letisztult, elkezdhetünk fókuszálni arra, ami maradt, amiből dolgoznunk kell. A Sas ma segít eltávolodni a múlt fájdalmas eseményeitől, kiszakít bennünket a jelen nehézségeiből, hogy megmutathassa hová is érkeztünk meg az elmúlt 12 hónapban. Segít elköteleződnünk célkitűzéseink mellett, így most a Kék Kéz hullámvarázsban is megmutatja hogy mi az amit immáron végleg hátra kell hagynunk saját érdekünkben.

Tanuljunk meg újra hinni Önmagunkban, álmainkban! Mindent el tudunk érni az Életben, ha igazán akarjuk! A Sas segít, hogy újra döntsünk az utunk mellett, amelyen haladni szeretnénk. Tartsuk észben, hogy a Mindenség támogatásáért, előbb mi magunknak kell megtennünk az első lépéseket, ehhez pedig nagy lendületet adhat az, ha a szemünk előtt lebeg az elérendő cél.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek, hogy teremtsek
Megvalósítva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

9. Tónus:
Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés: 
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.