Kin 31* Kék Felhangos Majom* 06.23

Slider-The-Remarkable-Circumstantial-Adaptability-of-Man-768x768A Felhangos Majom ma a legjobb szándékkal ugyan, de felborogatja tereinket csakis azért, hogy oldja a feszültséget és megmutasson egy másik utat számunkra. A Felhangos tónus miatt ma lendületes és könnyed napra számíthatunk.

A mai napon olyan váratlan események, történhetnek, melyek bár felrúgják eredeti terveinket, mégis ha nyugodtak maradunk egy új megoldást hoznak el számunkra. A Majom mindig egyfajta nézőpontváltásra ösztökél bennünket. Arra kér, hogy gondolkozzunk a „dobozon kívül”. Legyünk nyitottak az új lehetőségekre és ragadjuk is meg őket. A Majom minőségeit a legjobban úgy tudjuk kiaknázni, ha engedünk neki. Ébresszük fel a bennünk szunnyadó belső gyermeket és hívjuk játéka. Vegyük könnyedén az elénk kerülő akadályokat, ne engedjük, hogy érzelmeink magukkal ragadjanak. Nézzünk rá az események humoros oldalára, ha félelmet kelt valami, túlozzuk el annyira, hogy már csak nevetni tudjunk rajta. A lényeg, hogy a könnyedség és spontenaitás erejével tekintsünk az elénk táruló feladtaokra, eseményekre és koncentráljunk a lényegre, a megoldásra. Ez a nap tökéletes alkalmat biztosít ahhoz, hogy összpontosítsuk erőinket, lehetőségeinket és az új megoldásokra fókuszálva előre lendíthessük a Kéz témáit a lezárást és elengedést.

Fogadjuk tehát a mai „félreértéseket”, konfliktusokat derűs nyugalommal, hogy a dolgok mögöttes tartalmát is felfedezhessük. A mai nap tanítása hogy lazuljunk el és ne vegyük magunkat túl komolyan… Lássuk be, hogy manapság egyre inkább vagyunk hajlamosak túl komolyan venni az életet, a problémákat, és legtöbbször elengedjünk boldogságunk legkisebb lehetőségét is. Ezen kell Ma változtatnunk! Kérdezzük meg magunktól mi az, ami ma boldoggá tenne és tegyünk meg érte mindent. Saját boldogságunk csak tőlünk függ, és elég hozzá egy döntés. Gyűjtsük össze mindazt amit az elmúlt napokban tanultunk, felfedeztünk (sőt azt is, amit esetlegesen hibáztunk), hogy minél hatékonyabban haladjunk céljaink felé.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Megerősítek a játék érdekében
Irányítva az illúziót
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

5. Tónus:
Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.