Kin 27* Kék Mágneses Kéz* 06.19

kézszívA mai napon kezdődő Hullámvarázst a Kéz energiái mozgatják. A következő 13 nap az Befejezésekről, az Elengedésről és az Érzelmi sebeink begyógyításáról fog szólni. Figyeljük meg, mit hoz számunkra ez a nap, mert ezzel megvilágíthatja előttünk a témát, amivel a hullám során dolgozhatunk.

A Kéz, a „szorgos kéz”, a megvalósítás erejét hordozza, melyhez először azonban be kell fejezzünk, és le kell zárjunk bizonyos dolgokat, hogy helyét egy új minőség foglalhassa el. Ma lehetőséget kapunk arra, hogy meglássuk –belássuk – hogy Életünk mely területen vannak olyan érzelmi sérülések, elakadások, melyek elengedésre, gyógyításra szorulnak. Vizsgáljuk meg szerepeinket, kapcsolatainkat, habitusunkat, melyek azok melyek megérettek az elengedésre akár a múltunkban, akár a jelenlegi helyzetünkben. Engedjük el ezeket a fejlődésünk, boldogságunk érdekében. Oldozzuk fel magunkat a fájdalmas kötelékeinkből, hogy kiteljesedhessünk!

A Kéz tanítása az elengedés és kiteljesedés. Rámutat arra, hogy ne ragaszkodjunk, ne kössünk meg semmit, mert semmi sem állandó. Minden elmúlik egyszer; az érzelmek, a kapcsolatok, minden, egyszer még mi is. Aniccsá! Sokan ragaszkodnak a múlthoz, régi szerelmekhez, elhunyt személyekhez, kellemes emlékekhez, mert úgy érzik, ezzel életben tarthatják ezeket, de ez csak illúzió. Ez nem jelenti azt, hogy el is kell felejtenünk ezeket! Hiányozhatnak, gondoljunk ilyenkor rájuk szeretettel, öleljük magunkhoz ezt az érzést, de bocsássuk is el, hogy helyére új élmények, új emlékek érkezhessenek. Használjuk ki az előttünk álló 13 napot arra, hogy magunkhoz öleljük és szeretettel elengedjük ezeket.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Egyesítek a tudás érdekében
Vonzva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.