Kin 14* Fehér Mágneses Varázsló* 06.06

640x548_1800_Magician_2d_illustration_wizard_picture_image_digital_artA Mágneses Varázsló jegyével ma új hullámvarázst kezdünk, mely összehangolja Szívünk és Lelkünk az Isteni akarattal. Az elkövetkezendő 13 napban felfedezhetjük a bennünk lakozó erőt; az erőt, mely az önelfogadásból és a fejlődésünk iránti elköteleződésből ered.

Higgyünk Önmagunkban, értékeinkben! Hangoljuk össze akaratunkat a Mindenség akaratával, így valósíthatjuk meg a Varázslatot életünkben. Váljunk nyitottá a Szellemiség tanítására és engedjük el az irányítást az elismerés utáni vágyunkat. Legyünk nyitottak és őszinték magunkhoz, hogy megláthassuk a mögöttes motivációnkat, de semmiképp ne bíráljuk magunkat. Kapcsolódjunk össze ma Szellemünkkel egy meditációban, vagy foglalkozzunk olyan dolgokkal, melyek örömmel, megelégedettséggel töltenek el bennünket.

Ma fokozottan fontos a tiszta szándék megtartása tudatunkban, mert minden tudatos vagy tudattalan gondolatunk formálja világunkat! Itt a lehetőség, hogy visszahozzuk a csodákat életünkbe, és újra elhiggyük, hogy a varázslat létezik, csak mi nem éltünk vele eddig. A következő napokban figyeljünk a belső, isteni sugallatra és kövessük útmutatását.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Egyesítek, hogy varázsoljak
Vonzva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.