Kin 11* Kék Spektrális Majom* 06.03

37e2fc9cebe000bb1c76c73e7ad2963a-d5oas0hAhogy a kígyó is időnként levedli kinőtt bőrét úgy rólunk is le kell, hogy váljon mindaz, amin már „túlnőttünk”, megfejlődtünk. Elérkezett az idő, hogy beépítsük mindennapjainkba az elmúlt 10 nap munkáját és elengedjük az immár felülírt régi mintákat. Mindezt ma a Kék Majom hóbortos energiái teszik könnyedebbé.

A Majom, a Maják udvari trükk-mestere, ma mindent elkövet annak érdekében, hogy az eddig stabilnak hitt rendszerünket megbolygassa. Mindezt teszi egy gyermek ártatlanságával és tiszta jó szándékával. Ahhoz hogy megértsük, átlássuk terveit, fel kell ébresztenünk a bennünk szunnyadó belső gyermekünket. A mai nap tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy egy új perspektívát, egy új lendületet adjon célkitűzéseinknek. Váljunk nyitottá, érdeklődővé és engedjünk ma szabad utat a spontaneitásnak. A Majom legfőbb tanítása, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy túl komolyan vegyük! Tanuljuk meg humorral elütni a konfliktusainkat, nevetéssel áthidalni a nehézségeket. Ne feledjük, hogy a nevetés a létező legjobb orvosság! Nem az a fontos, hogy mi történik, hanem az határoz meg bennünket (és életünket), hogy Mi hogyan reagálunk rá! Nem tudom kitől származik eme idézet, de az utóbbi időben életfilozófiámmá vált: „Ha az élet citrommal kínál, készíts belőle limonádét!” Semmi sem tökéletes, de törekednünk kell rá, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyük az ügy érdekében.

Hozzuk ki a legjobbat a mai napból! Éljünk, játszunk, nevessünk! Feledjük el gondjainkat egy napra, hogy elménket kikapcsolva, picit kiengedhessük a fáradt gőzt! Meglátjuk, hogy holnap, tiszta fejjel és új nézőpontokkal gazdagodva már nem is tűnik oly nagy problémának mindaz, ami ma gyötört.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Feloldok a játék érdekében
Szabaddá téve a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.