Kin 7* Kék Rezonáns Kéz* 05.30

too muchA mai napunk a dolgok lezárásáról és az ezzel járó gyógyulásról szól. A Rezonáns tónus segít összekapcsolódnunk belső Forrásunkkal, hogy így könnyebb legyen letennünk a felesleges terheinket. A Kéz minősége pedig arra ösztönöz, hogy vigyük végig terveinket, hogy varrjunk el minden szálat.

Az elmúlt napok tervezgetéseinek köszönhetően sok mindenbe belevágtunk. A hullámvarázs felénél járunk. Álljunk meg egy picit, csendesedjünk el és készítsünk fontossági sorrendet. Tudjuk már jól, hogy az a cél, ami nem csupán a mi egyéni érdekeinket szolgálja, azt az Univerzum bőséges támogatásával veszi körül, ezáltal segítve a többi céljainkat is. Válasszunk hát ki egy célt és ebben a hullámban most csak ezzel dolgozzunk. A többit pedig vegyük fel a teendőink listájára, későbbi hullámvarázsokhoz. Van még idő, „gyerek még” ez a Tzolkin. Azáltal, hogy energiáinkat nem forgácsoljuk szét, sokkal könnyebé válik az összpontosítás és ezáltal a cselekvés is.

A mai nappal kezdetét veszi a 12. Maja Holdhónap, melyet a mai a KÉZ jegye színez be. Ügyeljünk hát arra, hogy a me felmerülő élethelyzetek mit hoznak számunkra, ugyanis ez határozza meg a következő 28 napunk történéseit is. Váljunk hát nyitottá a mai energiákra és fedezzük fel, melyek azok a területeink, amelyeket meg kell gyógyítanunk ahhoz, hogy a vágyott világban elfoglalhassuk helyünket. Nem elég vágyni egy másfajta életre! Ez csakis akkor fog megjelenni körülöttünk is, ha mi magunk felnövünk ehhez a világhoz, és meggyógyítjuk azon részeinket, melyek a fájdalom, bűntudat vagy sérülések miatt nem képesek változni és fejlődni.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek a tudás érdekében
Ösztönözve a beteljesülést
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni itt: https://youtu.be/oxvToHfCI0A

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.