Kin 2* Fehér Lunáris Szél* 05.25

sárkányA mai napon felmerülhet az elkülönültség érzése, megjelenik a kapcsolódási vágy. A sárkány hullám második napján mindez nem meglepő, hisz a Lunáris tónus mindig az akadályokat, a kifogásokat hozza fel, megmutatva célkitűzéseink másik végletét. Lévén a Sárkány épp arra kér bennünket, hogy törődjünk önmagunkkal és saját igényünket helyezzük előtérbe, most az eltúlzott véglet érzése keríthet hatalmába, megfűszerezve a kétkedés és bizalmatlanság érzésével.

A Lunáris tónus nem „rossz”, sőt! Segít nekünk a későbbi döntéseinkben. Tudatosítsuk magunkban, hogy semmi sem létezhet ebben a Világban az ellentéte nélkül, és csakis tőlünk függ, hogy melyik oldalt látjuk meg. Bármely oldalt is választjuk, tudjuk, hogy nem veszíthetünk. Nincsenek jó vagy rossz döntések, utak, hisz mind-mind tanít nekünk valami újat. A Szél tehát pozitív minőségében a Szellemmel való kapcsolódást hivatott erősíteni, a kommunikáción keresztül. Így a mai nap éppen arra ösztökél, hogy kapcsolatot létesítsünk belső Szellemi énünkkel, mely sugallatára hallgatva visszanavigál bennünket a helyes útra. Az elkülönültség, a magány érzését legtöbbször a félelem és az ítélkezés okozza. Erősítsük meg hitünket Önmagunkban és a Szellemi vezettetésben.

Csendesedjünk el, ha tehetjük meditáljunk, ürítsük ki elménket, hogy meghallhassuk a szellemi útmutatásokat.  Töltekezzünk fel, merítsünk innen erőt az előttünk álló napokhoz. Kerüljük el a felesleges locsogást, ha beszélünk, beszéljünk őszintén, de semmiképp nem ítélkezve! Használjuk a Szél energiáját, hogy teremthessünk, hisz tudjuk, a kimondott szavaknak milyen nagy energiája van! Fogalmazzuk meg és adjunk hangot kívánságainknak.
Szép napot!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Polarizálok, hogy kommunikáljak
Stabilizálva az intuíciót
Lepecsételem a szellem bevitelét
A kihívás lunáris tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.