Kin 254* Fehér Rezonáns Varázsló* 05.17

star wizzardMa az irányítás és a hatalom kérdésköre kerül terítékre, azt firtatva, hogy vajon mi cselekedeteink valós motivációja. A Varázsló ma arra kér, hogy vállaljuk fel a bennünk rejlő erőt és fordítsuk egy magasabb akarat szolgálatába. Ahogy elengedjük kicsinyes vágyainkat és egy nagyobb célra helyezzük fókuszunkat, belép az Isteni akarat és megkapunk minden szükséges támogatást.

Fedezzük fel a bennünk rejlő erőt, hogy többé ne mástól kelljen várnunk a megerősítést, az elismerést. Ahogy elfogadjuk, hogy bizony csakis tőlünk függenek sikereink, illetve bukásunk hatalmas erőt szabadíthatunk fel. Elengedhetjük a bűnbakok keresését és vele együtt a kifogások keresését i! A Csillag hullámvarázsban megjelenő Varázsló önmagunk mélyebb fel- és elismerésére hív bennünket. Hallgassunk szívünk bölcsességére és egyszerűen csak hagyjuk megtörténni az eseményeket. Nézzünk szembe félelmeinkkel, kétségeinkkel, melyek szabotálják utunkat és engedjük el őket. Higgyünk Önmagunkban és a bennünk rejlő varázslóban, mely továbbvisz bennünket a Csillagrendszeren, Csillag hullámvarázson.

Fogalmazzuk ma meg, mit szeretnénk elérni, kívánjunk valamit, és egyszerűen bízzunk abban, hogy kívánságunk megjelenik az életünkben. Engedjük el a múlt sérüléssel teli negatív mintáit, és hagyjuk, hogy az energiák támogassanak minket.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Csatornázok a varázslás érdekében
Ösztönözve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”

Meditáció: „Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: „Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.