Kin 251* Kék Önálló Majom* 05.14

anger_creativity_repressed_jaiA mai napon a Majom játékos energiái vetítenek elénk egy új képet, mellyel megalapozzák célkitűzéseinket, így segítve az elengedést. A Csillag minőség Analóg ereje a kék Majom, így ma megtapasztalhatjuk azt a Rendet, Harmóniát, melyet a Csillag képvisel, csak egy más nézőpontból. „A Zseni átlát a káoszon” szokták volt mondani és ez tökéletesen jellemezi a mai nap energiáit.

A Majom felébreszti a bennünk szunnyadó gyermeki minőségeket, úgy is, mint ártatlanság, csintalanság, játékosság, de ugyanakkor a gyermeki dac-ot is. Ne lepődjünk hát meg, ha ma ellenállásba ütközünk, ha nem úgy alakulnak dolgaink, ahogyan azt elterveztük. Ez nem jelent feltétlenül rosszat. Lássuk meg, hogy mit szeretne ez megmutatni nekünk? Lássuk meg a káoszban rejlő szépséget, a Rend-et, melyet a Csillag képvisel. Már régóta tudjuk, hogy nincsenek véletlenek, és ha valaminek nincs még itt az ideje, akkor azért még dolgoznunk kell. Minden akkor és úgy érkezik hozzánk, amikor és ahogyan annak lennie kell. Sokszor a legváratlanabb helyzetekből kapjuk meg azt a lendületet, amire célunk eléréséhez szükségünk van. Ahogy az elménk már nem a „bajra” fókuszál, előtűnik a megoldás egy más nézőpontból. Éljünk ezzel a csodás lehetőséggel! A Majom ma abban nyújt segítséget, hogyan tudunk egy konfliktuson felülemelkedni úgy, hogy abból kamatoztatni tudjuk erőforrásainkat.

Használjuk ki a mai nap adta erőt és fogadjuk az esetleges nézeteltéréseket, bukkanókat könnyeden és játékosan. Elősegíthetjük a Majom energiáit, ha ma picit lazábban kezeljük az Életet és megbocsátóbbá válunk önmagunkkal és környezetünkkel szemben. Teremtsünk ma időt a játékra, az örömre, a kikapcsolódásra. Tanuljuk meg az életünket nem leélni, hanem Megélni!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Meghatározok, hogy játsszak
Megszabva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem a beteljesítés ereje vezet utamon

4. Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.