Kin 236* Sárga Lunáris Harcos* 04.29

eagle_warrior_by_mrdream-d78n1egA Harcos ma rámutat azon területekre, melyek akadályozhatják a tegnapi célkitűzéseinket. A Lunáris tónus mindig a mágneses tónus másik véglete, ugyanis ahhoz, hogy megtaláljuk a kiutat, ahhoz előbb meg kell ismernünk mindkét végletet. Nem tudhatjuk, hogy mi az a fény, ha nem ismerjük a sötétség fogalmát.

Ma tehát elénk tárulnak azok a szenáriók, melyek megmutatják, milyen változásokat kell meghoznunk Életünkben ahhoz, hogy a tegnap megalkotott víziónk beteljesülhessen. A Harcos ma bátorságot ad ahhoz, hogy feltegyük magunknak a kérdéseinket: Vajon tényleg képes vagyok az elengedésre a céljaim érdekében? Mit nyerhetek vagy veszíthetek azzal, ha a kitűzött célt elérem?
A mai napon gyakoroljuk a Szél hullámvarázsban tanultakat: csendesedjünk el és hallgassunk a Belső hangunkra, az Ösztöneinkre. Ne bonyolítsuk túl ezeket az érzéseket, kérdéseket, egyszerűsítsünk. Használjuk ma a Harcos intelligenciáját és a Sas látnoki képességeit és higgyünk magunkban, céljainkban. Lássuk meg, hogy amit akadálynak hiszünk az valójában nem is létezik, csak képzeletünk játéka. Lebegjen előttünk a cél, amiért küzdeni érdemes, ez erőt ad ahhoz, hogy elengedjük azokat a dolgokat, melyek hátráltatnak, kétkedésre késztetnek bennünket.

Minden változás magában hordozza magát az elengedést is, hiszen egy teli pohárba már nem tölthetünk többet, mert túlcsordulna, kárba veszne a tartalma. Ne hagyjuk kárba veszni az eddigi munkánkat! Tegyünk egy belső utazást és mérjük fel, Életünk mely területeink kell ma áldozatot hoznunk, de tudatosítsuk azt is magunkban, hogy ez az „áldozat” megtérül, hiszen általa többek leszünk, elérjük célunkat.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Polarizálok, hogy kérdezzek
Stabilizálva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A kihívás lunáris tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Megerősítés:
„Felveszem személyi erőm botját.”

Meditáció:
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.