Kin 234* Fehér Kozmikus Varázsló* 04.27

art-of-meditation-1821.jpgA Kozmikus tónussal ma véget ér a Szél hullámvarázs, megtörtént a változás, elérkezett hát az idő, hogy lezárjuk és elengedjük az elmúlt napokat. békéljünk meg az elmúlt időszakkal és használjuk fel a Varázsló adta lehetőségeket, hogy ezt a teljességet megélhessük.

A Varázsló az Isteni akarattal összhangban, a Csendben éli meg a varázslatot azáltal, hogy szívét és lelkét a magasabb akarattal köti össze. Most megvalósíthatjuk a varázslatot az életünkben. A mágikus energiák használatához szükséges tudást a Szellemmel való kommunikáció elérhetővé teszi, ezáltal tudatosan teremthetjük tovább életünket. Jelöljünk ki új irányokat, miközben elengedjük a hullámot, mely idáig hozott, de tartsuk meg az értékeket, minőségeket és azt a tudást, mely szolgálhat minket és melyet szolgálhatunk a jövőben. A Varázsló arra kér bennünket, hogy ne másoktól várjunk megerősítést, hanem fedezzük fel Önmagunkban a teremtő képességet. Higgyünk, önmagunkban, kapcsolódjunk össze a Szellemünk erejével. A mai napon foglalkozzunk olyan dolgokkal, melyek megelégedettséggel, erővel töltenek fel bennünket.

Nyissuk meg szívünket a magasabb szinteknek, hogy összhangba kerülhessenek gondolataink és érzelmeink, majd ezt közvetítsük ki környezetünk felé. A holnap induló hullámvarázs a látomásokról és víziókról szól, ezért a mai napon teremtsük meg ennek alapjait azzal, hogy arra fókuszálunk, amit megvalósítani szeretnénk Életünkben. Most megvalósíthatjuk a varázslatot az életünkben.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Kitartok, hogy varázsoljak
Túlhaladva a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.