Kin 231* Kék Planetáris Majom* 04.24

monkey_kingA Planetáris Majom hónapjában, a Planetáris (tehát 10-es) tónusú Majom napja érkezett meg hozzánk. A tónus fő szavai a manifesztáció, befejezettség, életerő, siker; ugyanakkor a Majom napján tudjuk, hogy jobb, ha nem tervezünk… Ma készüljünk fel arra, hogy semmi sem a terveink szerint fog alakulni, mindezek ellenére (vagy éppen ezért!), várjuk, keressük a benne rejlő ajándékokat, új nézőpontokat.

Nem, ez nem azt jelenti, hogy célunkat mégsem érhetjük el! Ez csakis azt jelenti, hogy előfordulhat az is, hogy nem abban a formában érjük el, ahogyan azt mi elterveztük. A Majom tanítása abban rejlik, hogy elfogadjuk, hogy attól hogy nem minden úgy alakul, ahogyan mi azt rögeszmésen elterveztük, attól még kellő nyitottsággal, csodás dolgok jöhetnek létre! Menjünk bele a Majom játszadozásába, fogadjuk tiszta gyermeki ártatlansággal, és nyitott szívvel a mai nap történéseit. Nem kell azonnal értenünk mi miért történik, egyszerűen csak Bízzunk! Lássuk meg a történések humoros oldalát, ha ez nehezen megy, túlozzuk el annyira, hogy már csak nevessünk rajta. A Nevetés az emberi faj egyik legnagyobb ajándéka, gyógyíre. Mindenre orvosság! Egyszerűen elveszi az élét a dolgoknak, oldja a feszültséget és hatalmas érzelmeket szabadít fel. Nevessünk ma gyakrabban, hogy elősegítsük a Majom energiáit. Ha máskor nem is (bár javaslott) ma ÉLVEZZÜK KI AZ ÉLETET, annak minden percét! a jót is és rosszat is. Lássuk meg a „rosszban” rejlő jót.. Mert igenis igaz a közmondás: Minden rosszban van valami jó is!” csak fel kell fedezzük.

Összegezve ez a mai nap különleges lesz, de a lényeg nem megijedni a bekövetkező szituációktól, hanem spontán reagálni rá! Ébresszük fel Gyermeki énünket, azt a jószívű játékos és vidám kis lurkót aki segítheti a mai kiteljesedésünket!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre .

Mantra:
Tökéletesítek, hogy játsszak,
Előállítva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció:
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.