Kin 219* Kék Spektrális Vihar* 04.12

stormA Spektrális Viharral ma elkezdünk elválni a Hold hullámvarázs témájától, hogy felkészülhessünk a következő a Fehér Szél Hullámvarázsára. A mai nap érdekessége, hogy éppen a Spektrális Vihar évét írunk, így a mai napunk kicsit jellemezi is az Évünk dinamikáját.

Ahogy azt már tudjuk a Vihar mindig elhozza az Újjászületést, az átalakulást, mely most a Vörös Hold hullámvarázson az érzelmi megújulást jelenti. A mai nap arra figyelmeztet, hogy engedjük el a régi berögzült gondolati, érzelmi sémákat és nyíljunk meg a változásnak. Most hogy a Hold segítségével letisztultak érzelmeink, egész egyszerűen engedjük el a hordalékot, az önostorozást és adjuk át magunkat a Vihar átformáló energiáinak. Vizsgáljuk meg hogy az elmúlt 9,5 hónapban mennyi átalakulás, változás ment végbe életünkben. Most, hogy a 10. holdhónapban járunk, már kezdjük érezni mindennek a „veszteségnek” az áldásos hatását. Igen Áldásos, mert tudjuk, hogy az Univerzumban Rend uralkodik és minden értünk van. Nekünk csupán nyitottnak és befogadónak kell lennünk ahhoz, hogy ezen ajándékokat észre vegyük. A Vihar alázatra tanít bennünket, amíg nem tudunk fejet hajtani akarata előtt addig az ajándékait sem láthatjuk. Addig csak kesergünk a változás felett és míg sebeinket nyalogatjuk elszalasztjuk a lehetőségeinket, melyeket épp a Vihar mosott ki számunkra.

Használjuk ki a mai nap energiáit arra, hogy felajánljuk a Cauac (Vihar) Istenségének mindazt, amitől úgy érezzük készek vagyunk megválni, hogy cserébe új lehetőségeket kapjunk. A mai nap a Hold hullámvarázs hatására még inkább „viharossá” válhat, így javasolt megtalálnunk és elidőznünk belső érzelmi középpontunkban, hogy innen erőt meríthessünk döntéseinkhez. Ahogy a Vihar elül, megtapasztalhatjuk a Szabadság végtelen érzését! Könnyednek érezhetjük magunkat. Ahogy a régi helyét új energiák veszik át, újjászületünk, erősebbek leszünk!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Feloldok, hogy katalizáljak
Szabaddá téve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.