Kin 213* Vörös Felhangos Égenjáró* 04.06

The-Girl-Who-Married-A-CloudA Felhangos Égenjáróval ma lendületet veszünk és beindul a gépezet. A Hold hullám áldásos hatására, lassan, de érezhetően elkezdenek oldódni a terhek, melyek lelkünket nyomták. Ebben a változásban bátorítóan hatnak ránk az Égenjáró energiái, melyek feltöltenek bennünket erővel és felfedezési vággyal, hogy az előttünk álló útra ne kényszerből, hanem kalandvágyból lépjünk. Ahogy megváltoztatjuk hozzáállásunkat ehhez az (érzelmi) Változáshoz, máris élvezni fogjuk az utazást!

Most hogy már ismerjük értékeinket, ne kívülről várjuk a megerősítést! Higyjünk Önmagunkban és merjünk kilépni az ismeretlenbe. Figyeljük meg, hogy azok az érzelmek melyek bennünket most körül-vesznek, honnan eredhetnek és hogy valóban ezek határoznak-e meg bennünket? Az Égenjáró segít, hogy felkutassuk érzelmeinket, hogy felderíthessük, melyek azok a régi tapasztalások, sebek, amelyek újra és újra előhozzák belőlünk ezeket az érzéseket. Minden régi sérülés blokkot képez bennünk, melyekre minden hasonló szituáció újra emlékeztet. Van erőnk változtatni!
Erősítsük meg belső erőközpontunkat, töltődjünk fel, hisz tudjunk az Élet végtelen körforgásában egy dolog biztos, a Változás. Tudatosítsuk, hogy ebbe a biztonságos belső „várba” bármikor visszatérhetünk, ez csakis a miénk, de most elérkezett az idő, hogy kilépjünk innen és felfedezzük mire vagyunk képesek így, hogy az eddig megkötött érzelmi béklyóink lazulni látszanak. Nincs fejlődés erőfeszítések nélkül. A mai nap is az ÉN határait feszegetik. Tudatosítsuk, hogy a Hold útmutatását csakis úgy érthetjük meg, ha engedünk neki és hagyjuk magunkat ringatni. Igen ez egy érzelmi hullámzás, de ha használjuk az Égenjáró energiáit, akkor horgonyt vethetünk és csak az „mosódik le” aminek már amúgyis itt volt az ideje.
Jó ringatózást!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, hogy felderítsek
Irányítva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.