Kin 211* Kék Elektronikus Majom* 04.04* Galaktikus Aktiváló Portálnap

monkey_kingMa az elektromos Majom teszi látogatását nálunk. Játékos csínytevéseivel egy másik nézőpontot mutat meg számunkra. Fogadjuk ezt tőle nyitottsággal és gyermeki ártatlansággal.

A Majom minősége mindig kicsit bosszantó, de ugyanakkor (ismerve jó szándékát) ellenállhatatlan bájjal is rendelkezik. Mindig valami csíntevésen jár az esze. Lévén minden esetben egy új látásmódot, egy új felismerést hoz el -hol szép szóval, hol káosszal-, végül mindig „megbocsájtunk” neki. Ezen információk tanítások felismerése csakis úgy lehetséges, ha felébresszük a bennünk szunnyadó belső gyermeket, akiben még él a spontaneitás, a tiszta szív, a megoldás kereső kis kalandor. Csakis nyitott szívvel észlelhetjük a megoldásokat, melyet az Elektromos tónus segítésével tár ma elénk. Ezen a napon belépünk a 10. Maja Holdhónapba, mely 28 napot a mai nap energiája fog végig kísérni. Figyeljünk oda az útmutatókra és menjünk bele a játékba, hogy elénk tárulhasson egy új vízió, mely egy újabb lépés, az éve elején kitűzött célunk felé. A Majom csíntalansága abban mutatkozik meg, hogy amennyiben nem vesszük Őt „komolyan”, nem figyelünk rá kellően, akkor mint egy dacos kisgyermek, „Csakazértis!” üzemmódba megy át. Addig csűri-csavarja a szálakat, borít fel minden szépen eltervezett eseményt, míg meg nem kapja a kellő figyelmet. Azonban abban a pillanatban, ahogy belemegyünk a játékaiba, nyitottá és könnyeddé válunk, elénk tárja ajándékát a felismerést!

A Majom energiáit a legjobban úgy támogathatjuk, ha elengedjük magunkat. Találkozzunk barátokkal, játszunk, nevessünk, és az elénk kerülő konfliktus helyzeteket kezeljük könnyedén, humorral. Ebben a 28 napban ne felejtsünk el tisztán és őszintén nevetni. EZ lesz a legnagyobb fegyverünk, és a legjobb gyógyírunk ebben a ciklusban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy játsszak
Megkötve a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus: 
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.