Kin 204* Sárga Szoláris Mag* 03.28

61ffc60b3a4f82ba2413606067ef10e1A kilencedik (Szoláris) hónap utolsó napjaiban járunk, a Harcos hullámvarázs 9. napján. Így nem meglepő, ha felfokozódtak a cselekvésre sarkalló energiák. A Szoláris tónus mindig az utolsó hajrát jelenti a kiteljesedés felé, azt a „na, még egy kicsit” életérzést hozza el, mely édes fáradtsággal itatódik át. Megcsináljuk, már mindjárt elérjük! A Mag ma a tegnap felfedezett lehetőségek kidolgozására, finomítására hív fel, hogy ezzel is hozzájáruljunk a holnap sikeréhez.

Az Élet telis tele van lehetőségekkel, csak meg kell ragadjuk őket! Nem várhatjuk, hogy majd valaki, vagy valami majd megteszi helyettünk, csakis magunkra számíthatunk! A Harcos hullámvarázs épp a felelősségvállalás kérdéskörét feszegeti, így természetes, hogy a mai nap is ezt erősíti meg bennünk: Vállaljunk felelőséget cselekedeteinkért és a bennünk lakozó potenciálokért, lehetőségekért. Nem mások örömére, vagy kérésére, nem megfelelési kényszerből, hanem csakis Önmagunkért! Mert megérdemeljük! Mindaz, amiért az elmúlt időszakban megküzdöttünk csupán egy álom marad mindaddig, míg nem ismerjük fel- és el- önnön igényeinket; míg nem halljuk meg a válaszainkat kérdéseinkre, ha nem figyelünk arra, hogy Szellemi létezőként mi mire vágyunk.

Tervezzük meg lépésről lépésre, hogyan tudjuk a ma felszínre bukkanó lehetőségeket, a leghatékonyabban kihasználni céljaink érdekében és ne halogassuk a cselekvést. Használjuk a Harcos erejét és kitartását hozzá. Képesek vagyunk rá!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek, hogy célozzak
Megvalósítva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az egyetemes tűz ereje vezet utamon

9. Tónus:
Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés: 
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.