Kin 199* Kék Önálló Vihar* 03.23

spirit-1024x700.jpgA tegnap felfedezett illúziókat, hamis mintákat ma a Vihar tisztító energiáira bízhatjuk, miközben az Önálló tónus helyreállítja az egyensúlyt és segít megtartani stabilitásunkat.

A Vihar mindemellett ma megmutatja, melyek azok a területek, ahol „felesleges” dolgokkal töltjük meg életünket. Tudatosan figyeljük meg és engedjük, hogy a Vihar elmossa Életünkből, környezetünkből mindazt, ami nem szolgálja valódi Énünket, így elhozva számunkra a Megújulás érzését! Használjuk a Harcos erejét és Intelligenciáját, hogy segítségével legyen elég bátorságunk belépni ebbe a Változásba! Ahogy észrevehettük már a Vihar napjain mindig kissé szeszélyesebbek az emberek (ide értve magunkat is természetesen, hamarabb elszabadulnak az indulatok, de amilyen hamar jönnek, ugyanolyan hamar távoznak is ezek az érzelmi hullámzások. Fontos ezért, hogy a Harcos által már megtalált stabilitásunkat ma is tartsuk meg, ne ítélkezzünk és figyeljünk a belső hangunkra. Merítsünk ebből az erőből bátorságot, hogy kiállhassuk a Vihar próbáját. Engedjük el a görcsös ragaszkodást és csak hagyjuk ma menni, aminek mennie kell. Bízzunk a mindenség rendező elvében, abban, tudatosítsuk, hogy mindez Értünk történik, s nem ellenünk!
Ahhoz hogy megérezhessük a Vihar áldását, bizony előbb bele kell dőljünk alázattal és bizalommal. Érezzük, ahogy letépi rólunk a mázsás terheinket és adjunk érte hálát.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Meghatározok, hogy katalizáljak
Megszabva az energiát,
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a vízió ereje vezet utamon

4. Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.