Kin 193* Vörös Spektrális Égenjáró* 03.17

12071217_1490928187900936_137631836_nAz elmúlt napok érzelmi hullámvasutazásai ma elkezdenek lecsendesedni, ugyanis a Spektrális Égenjáróval elkezdünk leválni a hullámvarázs témájáról. Az Égenjáró ma megadja azt a magabiztos bátorságot, melyre szükségünk van ahhoz, hogy kilépve az ismertből, a rutinból, belekezdhessünk életünk egy új fejezetébe.

A mai nap segít felfedezni azokat az új lehetőségeket, melyek a változásban rejlenek. Lehet, hogy ma úgy érezzük, hogy inkább elbújnánk a Világ elől. Ez egy szinten érthető, hisz az elmúlt napokban igen sokat foglalkoztunk a befelé fordulással. Ma mégsem megoldás ez. Teremtsünk magunknak az időt és teret a visszavonulásra és feltöltődésre, de ez ne a menekülést szolgálja! A Változással szembe kell nézzünk, mert csupán ez az egy dolog biztos! Az Égenjáró arra ösztönöz, hogy tágítsuk nézőpontjainkat és váljunk nyitottá más meglátásokra is, növekedésünk érdekében. Ez a hullám sok mindent előhozott mindenkiből, olyan felismerések születhettek önmagunk kapcsán, melyek eddig rejtve voltak előttünk. Használjuk ezeket a ráébredéseket, és építsük be életünkbe a levont tanulságokat. Vizsgáljuk meg, életünket milyen területen érdemes átformálni ahhoz, hogy mindaz a miénk lehessen, amire vágyunk, vagy amit szeretnénk megtenni.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Feloldok, hogy felderítsek
Szabaddá téve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés: 
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.