Kin 187* Kék Felhangos Kéz* 03.11

Scene of man

A Felhangos tónusú Kéz energiái ma megadják nekünk a szükséges kezdő lökést és ezzel elindul a Hullámvarázs cselekvési szakasza. A Kéz ma segít begyógyítani az elmúlt napok sebeit. A tegnap elengedésre került régi érzelmek, most feloldódhatnak, hogy új érzelmek és tapasztalatok tölthessék be a helyét.

A Felhangos tónussal mindig egy cselekvő fázis veszi kezdetét, mely az Éjszaka hullámvarázsában leginkább belül, önmagunkban zajlik. Adjunk hát teret és időt magunknak a visszavonulásra és töltsük ezt az egyedül létet produktívan. Ne akarjuk irányítani ezt a folyamatot, egyszerűen csak hagyjuk, hogy az energia elvigyen minket Önnön mélységeinkbe. Így rálelhetünk azon érzésekre, folyamatokra és gondolatokra, melyek az új lehetőségek, kezdetek felé sodornak minket. Mind az Éjszaka, mind a Kéz jegye, a befelé fordulásra és az Én megerősítésére hívja fel a figyelmünket. Ez a hullámvarázs különösen erős érzelmi töltettel rendelkezik, melyet előfordulhat, hogy nehezen élünk meg, így különösen fontos, hogy megalapozzuk Lelki stabilitásunkat. Helyezkedjünk belső középpontunkba és tudatosítsuk, hogy ez az érzés is elmúlik. Ne engedjük, hogy ezek az érzések leblokkoljanak. Itt és Most érkezett el az idő, hogy megalapozzuk lelki egyensúlyunkat!

A Kéz a dolgok befejezésére is felhívja a figyelmünket ma. Törekedjünk arra, hogy mindent befejezzünk, amibe belekezdünk. Vizsgáljuk meg életünket is, hogy milyen dolgok, döntések vagy cselekedetek vannak, amelyeket még nem zártunk le, pedig már nagy szükség lenne rá. A Kéz segít, hogy mindezt megtehesd, annak érdekében, hogy meggyógyítsad önmagad.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Megerősítek, a tudás érdekében
Irányítva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A kisugárzás ritmikus tónusával
Engem a látomás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.