Kin 185* Vörös Elektromos Kígyó* 03.09

ee52832930331d773e4480062ec9a67f

A mai nap az intuícióé. Az Éjszaka misztikus hullámvarázsában, a Kígyó napján, a legjobban akkor cselekszünk, ha figyelve az ösztöneinkre, megnyílunk az előttünk álló lehetőségeknek és ösztönösen cselekszünk.

Előfordulhat, hogy ma úgy érezzük inkább ki sem kelnénk az ágyból, vagy egy kicsit ma nyűgösebbek vagyunk a kelleténél. Figyeljük meg, hogy hol érezzük leginkább ezt a „tavaszi fáradtságot”? Mely terület az, ahol csak „pang” életünk folyama, ahol csak úgy vagyunk, vagy ahol immáron a rutin és a megszokás irányítja életünket. Koncentráljunk ezen területre, nézzünk szembe az esetleges „igen, de” valamint a „mi lesz ha..?” kérdéseinkkel és/vagy félelmeinkkel és mindazt, ami leköti életenergiánkat engedjük el! A mai napon próbáljunk egy kissé kreatívabban hozzáállni a felmerülő témákhoz, hallgassunk a belső hangunkra és merjünk „másként” cselekedni. Legyünk spontánok és merjünk újítani kissé, hogy megnyílhassanak előttünk az újdonságban rejlő lehetőségek! Fedezzük fel a határainkat és feszegessük őket egy picit. Engedjük, hogy a Kígyó feltöltsön bennünket spiritusszal, érezzük, ahogy minden sejtünk aktiválódik és tettre készen várja a cselekvést!

Fokozhatjuk Testtudatosságunkat azzal is, ha ma kicsit jobban kényeztetjük a télben kiszáradt és elgémberedett testünket. Sétáljunk egy nagyot ebben a szép tavaszi napsütésben, mozgassuk át fáradt porcikáinkat. Ha tehetjük, szaunázzunk kicsit, vagy csak vegyünk egy hideg/meleg váltózuhanyt, hogy felserkentsük vérkeringésünket. Indítsuk újra belső motorunkat. Elérkezett a Tavaszi karbantartás ideje.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy túléljek,
Megkötve az ösztönt.
Lepecsételem az életerő tárházát,
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.