Kin 183* Kék Mágneses Éjszaka* 03.07

keyholeA mai nappal nem csupán egy új hullámvarázs, de egy új hónap is kezdetét veszi, melyben belső árnyrészeinkkel fogunk együtt dolgozni, hogy kihozhassuk belőle a maximális potenciált. A Kék Mágneses Éjszaka arra biztat, hogy igenis foglalkozzunk félelmeinkkel, ellenérzéseinkkel és ahelyett, hogy ítéletet mondanánk felettük, próbáljuk inkább megérteni gyökér-okukat, hogy így hozzájuthassunk az általuk őrzött ajándékainkhoz, a bölcsességhez!

A hullám első napja mindig magához vonzza a következő napok témáit, így tehát figyeljük meg, hogy életünk, személyiségünk mely területeink „hárítunk”. Ez lehet egy félelem, egy személy, aki kifejezetten irritál és „nem tudjuk miért”, de akár egy általunk elítélendő cselekedet is. Vizsgáljuk meg közelebbről, hogy mi is a valódi ok, amiért viszolygunk tőlük. Álljunk ellen és ahelyett, hogy visszavonulnánk és bezárkóznánk, nézzünk szembe a valóssággal, így mindazt az erőt, melyet az elnyomásra fordítunk/fordítanánk, azt most felszabadíthatjuk. Tudatosítsuk magunkban, hogy nincsen rossz és nincsen jó. Ez egy tanulási folyamat, melyen mindenkinek végig kell haladnia. Fogjuk fel úgy, mint a mesékben: ahhoz, hogy a herceg elnyerhesse a királylány kezét, előbb bizony le kell győznie az ellent…

Éjszaka hullámvarázs tehát mely egy belső utazásra invitál bennünket, hogy felfedezhessük a bennünk megbúvó képességeket, készségeket. Töltekezzünk fel belső erőnkből és ugorjunk fejest lelkünk tengerébe.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Egyesítek, hogy álmodjak,
Vonzva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés: 
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.