Kin 176* Sárga Rezonáns Harcos* 02.28* Galaktikus Aktiváló Portálnap

dog_warriorA Rezonáns Harcos erejét ma fokozza az, hogy egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben. Így most különösen fontos, hogy figyelmünket fordítsuk befelé és ebből a beáramló hatalmas erőből merítve töltekezzünk fel bátorsággal és kitartással. Kapcsolódjunk össze szívünkkel és a Szellem energiáival. Engedjük, hogy a bátor és rettenthetetlen Harcos vezessen bennünket.

Ezt a mai befelé fordulást, éljük meg aktívan. Használjuk a Harcos intelligenciáját és kérdések formájában vegyük fel a kapcsolatot a belső harcosunkkal. Gyakran egy jól megfogalmazott kérdés előrébb visz, mint az arra kapott válasz, hiszen mire elmélyedünk benne, pontosan megfogalmazzuk, addigra már látjuk is a megoldást. Vizsgáljuk meg, hogy mi is az, amire igazán vágyunk és ezt hogyan és milyen eszközökkel tudnánk elérni. Ma lehet, hogy kissé elbizonytalanodunk és úgy érezhetjük eltévedtünk. Ahhoz hogy újra rátaláljunk utunkra, előbb össze kell, hangoljuk Szívünket Szellemi esszenciánkkal. Ne bonyolítsuk, ne kombináljuk túl a dolgokat. Egyszerűen nyíljunk meg a beáramló energiáknak. Legyünk kreatívak ma a problémák megoldásában, és bízzunk belső vezettetésünkben.

A mai napon vonuljunk kissé vissza a belső várunkba, esetleg meditáljunk, a lényeg, hogy töltődjünk fel szeretettel és energiával. Találjuk meg a belső középpontunkat, ahonnan senki és semmi nem tud majd kibillenteni. Ha nincs is sok időnk, amit magunkra szentelhetnénk, akkor csak vegyünk egy pár mély lélegzetet a hasunkba, és ezt hosszan fújjuk ki. Hagyjuk elcsendesedni elménket, engedjük, hogy az energiák átjárjanak, feltöltsenek bennünket. A Kutya hullámvarázsban megjelenő
Harcos ma arra tanít, hogy legyen Bátorságunk harcolni Önmagunkért!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy kérdezzek
Ösztönözve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával.
Engem az elegancia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.