Kin 173* Vörös Önálló Égenjáró* 02.25* alaktikus Aktiváló Portálnap

9f7881dad2e5d1974291742bb892029aA Kutya hullámvarázsban megjelenő Égenjáró ma megadja azt a bátorságot és stabilitást amire szükségünk van ahhoz, hogy merjük felfedezni önnön mélységeinket, kiaknázni lehetőségeinket. Ez a hullámvarázs az önérvényesítésről szól, de mindaddig míg nem vagyunk tisztában értékeinkkel és gyengeségeinkkel, addig nem jöhet létre a szükséges változás, csupán az önámítás.

Az Önálló tónusú Égenjáró napja ma elhozza számunkra azt rugalmasságot és bátorságot, ami a Változáshoz szükséges. Arra késztet, hogy merjünk kilépni komfortzónánkból, merjünk szembenézni Önmagunkkal a tükörben. Nyissuk meg szívünket és merjünk újra sebezhetővé válni, ugyanis ha a páncélunkban maradunk, kizárjuk magunkat a változásból és ezáltal minden jóból is. A mai nap energiáit intenzívebbé teszi az, hogy a mai egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is, így mindezen energiák sokkal tisztábban érkeznek be hozzánk. A Kérdés csupán annyi, hogy mihez kezdünk vele? Szeretnénk megalapozni célkitűzéseinket, vagy a biztonságosnak tűnő remeteséget válasszuk inkább? Merjük megélni érzéseinket, hisz ez a 13 nap éppen erről szól! Lassan, de biztosan, kezdődik a Tavasz, a Nap egyre többször ölel körbe bennünket langyos sugaraival, előbújtak a hóvirágok, visszatérnek lassan az énekes madarak. Ideje felébrednünk Téli álmunkból!

Kezdjük a napot energikusan, tervezzük el mit csinálnánk a hétvégén és valósítsuk is meg! Töltekezzünk, adjuk meg magunk mindazt a figyelmet és szeretetet amit másoktól várnánk és amikor szembe találkozunk tükörképünkkel, mosolyogjunk rá és mondjuk neki hangosan: „Szeretlek Téged!” Merjünk kilépni a sorból és megélni Egyediségünket!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Meghatározok, hogy felderítsek
Megszabva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A forma önálló tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

4. Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció: 
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés: 
A láthatatlan templom pillére vagyok, m

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.