Kin 168* Sárga Kristályos Csillag* 02.20* Galaktikus Aktiváló Portálnap

alice_through_the_looking_glassA GAP nap erejével, ma a Kristályos tónusú Csillag Fényt gyújt elménkben. Mindaz a gondolat, tett vagy találkozás, ami az elmúlt napokban történt, ma végre értelmet nyer. A Csillag megtanítja, hogy bízzunk a mindenség Rendjében, hisz még ha most nem is látjuk a Világmindenségben minden RENDben van.

„A zseni átlát a káoszon” szokták volt mondani. Nos a mai napon a Csillag meglátja mindebben a rendszert, a szépséget és az harmóniát is. A Sárga Csillag kulcsszavai: Harmónia és Egyszerűsítés. Nem szabad mindent túlgondolni, túlmagyarázni. Egész egyszerűen vizsgáljuk meg mi minden történt az elmúlt napokban, milyen új lehetőségek, képességek, találkozások adódtak. Lássuk meg mit csináltunk jól és mit nyertünk általa, de azt is vegyük észre, ha valamit másként kellett volna cselekedjünk és vállaljuk ezért is a felelősséget. Most engedjük el önkritikus természetünket és ne ostorozzuk magunkat azért mit rontottunk el, hanem inkább vegyük észre azt, hogyan kerülhetjük el legközelebb azt, hogy ugyanerre az eredményre jussunk. Ne feledjük, nem attól leszünk sikeresek, hogy ha soha nem bukunk el, botlunk meg, hanem attól, hogy mindezek ellenére újra és újra talpra állunk és nekiveselkedünk a feladatoknak.

A Föld hullámvarázsban megjelenő Csillag napja, mindig emlékeztet bennünket arra, hogy a Jelen pillanatában mindannak összessége vagyunk, amik voltunk, amik vagyunk, és amivé válhatunk. Törekedjünk ma arra, hogy felfedezzük a Harmóniát életünkben, kapcsolatainkban. Hangoljuk össze ellentétes érzéseinket, gondolatainkat az elmúlt napokról és tanuljunk meg. Legyünk nyitottak ezen új tanítások befogadására, hogy segítségünkre legyen utunk során.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Szentelek, hogy megszépítsek
Egyetemessé téve a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok. Lépj be…

12. Tónus:
Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.

Megerősítés:
Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.