Kin 159* Kék Elektromos Vihar* 02.11

illusion-of-timeAz Elektromos Vihar napját a telihold teszi még érzékenyebbé, mely valódi drámához lehet hasonlatos, ha nem fordítunk kellő figyelmet a megelőzésre. Engedjük meg magunknak az átalakulást, az érzelmi megtisztulást, hogy a Vihar előhozhassa kreatív energiáinkat. Ez az együttállás (Vihar és a Telihold) ma rendkívül erős átalakító hatással bír! Tudatosítsuk, hogy minden értünk történik!

A mai nap eltakarítja utunkból az esetleges akadályokat, buktatókat, a hamis mintákat, hogy ezzel egy új szintre emelhessünk a Föld hullámvarázs témáját. Az elmúlt időszakot hátrahagyva, most élvezhetjük a Mindenség áldásos támogatását, hogy elengedjünk és újjászülethessünk. A mai nappal egy új irányt veszünk fejlődési utunkon. A Föld hullámvarázsban megjelenő Vihar napján különösen ajánlott, hogy ma elcsendesedjünk, és észleljük a Jelenben felbukkanó iránymutatásokat. Az elmúlt 2 nap eseményei alapján vegyük számba, hogy mire lesz szükségünk ezen út során és mire nem. Szelektáljunk és bízzuk a Vihar erejére mindazt, mely immáron nem szolgálja haladásunkat. A legjobb, ha tudatosan felajánljuk neki! Tudatosítsuk magunkban, hogy a Vihar bár alázatra tanít és néha kegyetlennek tűnhet, mégis csak a mi érdekünket szolgálja. Vessük alá magunkat akaratának, hiszen tudjuk, a hullámvarázs végére mindezt a Föld újra egységbe rendezi! Tanuljunk meg táncolni az esőben. Tekintsünk úgy a Viharra, mint egy tisztító nyári záporra, mely után újjáéled a természet.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy katalizáljak
Megkötve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.