Kin 154* Fehér Spektrális Varázsló* 02.06* Galaktikus Aktiváló Portálnap

caminanteElérkeztünk a 7. hónap utolsó napjához, melyet a Spektrális Varázsló tesz még tudatosabbá, még teljesebbé. A ma nap felhívja a figyelmet az irányítási vágy és a hatalom kérdéskörére, arra hogy mennyire vállaljuk és milyen indíttatásból használjuk fel személyes erőnket.

Vajon a kitűzött célunk az összeegyeztethető egy magasabb céllal, vagy csupán egyéni érdekünk fűződik hozzá? Miért ragaszkodunk oly nagyon az irányításhoz? Mi motiválja akaratunkat: az elismerés, a státusz vagy a hírnév utáni vágy? Az elmúlt napok rámutattak mindarra a belső képességeinkre, melyekért már megdolgoztunk, melyek csupán arra vártak, hogy szeretettel és odafordulással kiteljesíthessük őket lehetőségekké. A hullám utolsó 3 napjával nem csupán az adott hullámvarázstól búcsúzunk, de egyben felkészülünk a következő hullám témájára is. Ez jelenleg a Vörös Föld lesz, mely biztosítja a termékeny táptalajt az immáron felébredt magocskák számára.   A holnap induló 8. hónap a Sas minőségét viseli magán, mely segít elköteleződnünk célkitűzéseink mellett, reménnyel és újfajta víziókkal támogatja majd előre haladásunkat.

A mai napon teremtsünk kapcsolatot belső mágusi mivoltunkkal és kérjük a Mindenség segítségét. Meditációban figyeljünk befelé és halljuk meg a belső suttogást, mely mindig megmutatja a helyes irányt. Ne feledjük, kérdéseinkre a választ csakis önmagunktól várjuk, hiszen senki és semmi nem rendelkezik azzal a tudással (rólunk) mint önmagunk! Vállaljuk felelősséget ma minden cselekedetünkért, gondolatunkért és azért is, ha éppen valamilyen oknál fogva épp nem cselekedtünk, holott kellett volna.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Feloldok, hogy varázsoljak
Szabaddá téve a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.