Kin 152* Sárga Szoláris Ember* 02.04* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Sunshine_Sun_lightA mai napon a Sárga Ember érkezik közénk a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével, és elhozza számunkra a bőség erejét. Ez a végtelen bőség és szeretet kelyhe, mely minden pillanatban ontja ránk ajándékait. Ahhoz, hogy ezt érezzük, tudatosan rá kell kapcsolódnunk, ki kell nyitnunk magunkat az energiáinak, hogy feltölthessen, segíthessen minket.

Ezen a napon egy újabb fordulatot vesz a Sárga Mag hullám energiája, és lassan elérkezik a betetőzéséhez. A bennünk lévő mag eközben arra vár, hogy megadjuk számára a teret, az időt az életünkben, hogy kibontakozhasson. A Sárga Ember azt üzeni, hogy ezt a napod szenteld annak, hogy megtisztítod magad a fölösleges gondolatoktól, az elvárásoktól, a hiánytól. Vizsgáld meg, életed mely területein érzel hiányt, ürességet, hol érzed azt, hogy a pohár inkább félig üres, mint teli. Ha rátaláltál, akkor kutasd fel, milyen érzéseid vannak ezzel a hiánnyal kapcsolatban. Esetleg másokat hibáztatsz érte, úgy véled, rajtad kívülálló okok tehetnek arról, hogy nincs meg benned a teljesség érzése? Ha ez így van, akkor itt az ideje, hogy felvállald a saját felelősségedet. Minden hiány, ami bennünk megszületik, azt jelzi, hogy hol hanyagoljuk el saját magunkat. Senki nem képes arra, hogy teljesen betöltse a bennünk lévő ürességet, erre egyedül mi magunk vagyunk képesek. Fedezd fel, hogy mi hozza el számodra az örömöt és beteljesülést. Amitől úgy érzed, kiáradsz, és általa eltölt a teljesség, a kielégültség érzete. Légy fogékony, és találd ki, mit tehetsz Te azért, hogy megtöltsd saját magad energiával. Nyisd meg magadat, és fogadd be a Mindenségből érkező szeretetet és fényt, hogy feltöltődhess általa. Ezt a szeretetet tudatosan azon területekre irányíthatod, ahol hiányt érzel, hogy általa feltöltsd az űrt, és teret engedj a benned rejlő képességek kibontakozásának.

A Sárga Ember elérhetővé teszi számunkra a fényűző ürességet, a szenvedélyes bőséget, miközben elhozza számunkra a legmélyebb igazságot és legtisztább szeretetet. A mi feladatunk pedig „csak” annyi, hogy megtisztítjuk magunkat, kitárjuk szívünk kapuját, és beengedjük rajta ajándékait.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Pulzálok, hogy befolyásoljak
Megvalósítva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A szándék szoláris tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

9. Tónus:
Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés: 
„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.