Kin 115* Kék Spektrális Sas* 12.29* Galaktikus Aktiváló Portálnap

13a8040e3d8530f3375a9fd2c0e75f2bIsmét elérkeztünk egy újholdhoz, mely napon a SAS Galaktikus ereje segíti számunkra a Hullámról való leválást és az újrakezdést. A Kígyó hullámvarázs szenvedélye ösztönzően hathatott legtöbbünkre, ugyanakkor energiái kissé meg is tépáztak bennünket. A Sas ma azért tér be hozzánk, hogy megtanítson újra hinni, bízni a Változásban, a Rendszerben, és legfőképpen Önmagunkban, ösztöneinkben!

Ne tévesszen meg bennünket, hogy újholdkor sötétséget láthatunk csak az égbolton, mert hatalmas energiák lakoznak ebben a sötétségben. A Kígyó éppen erre tanított az elmúlt napokban, hogy annak ellenére, hogy megérzéseink nem „kézzel foghatók” még valós útmutatásokat nyújtanak! A mai nappal véget ér az első 10 napos ciklus, melyben a Galaktikus Aktiváló kapuk sora nyílt meg számunkra, felkavarva energiáinkat újra mozgásba lendítve életerőnket. Most 5 napnyi pihenőt kapunk, hogy összeszedhessük gondolatainkat, és újra rátaláljunk belső stabil középpontunkra. A Sas ma víziókat nyújt az előttünk álló időszakhoz, hogy felkészülhessünk a következő a Fehér Tükör Hullámvarázsra, amikor is a szembesítés vár ránk. Rugaszkodjunk el a rideg valóság ragacsos és visszatartó érzésétől és lássuk meg az új Énünket; azt, ahová már eljutottunk és azt is, hogy amerre tartunk. Ilyenkor mindig felvillan előttünk a cél ígérete, melyet használjunk ösztönzésként, merítsünk belőle erőt és lendületet. Lássuk meg „madártávlatból” hogy ez a cél egy nagyobb kép része. Engedjük, hogy ez a kép mélyen beíródjon tudatunkba, hogy ha esetleg elcsüggedünk az úton, ezt felidézve új erőre kaphassunk!

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Feloldok, hogy teremtsek,
Elengedve az elmét.
Lepecsételem a látomás kimenetét,
Az elengedés spektrális tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok … Lépj be

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés: 
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.