Kin 28* Sárga Lunáris Csillag* 10.03

autumn-danceA Csillag napjával ma előtérbe kerül a hullámvarázs ellenpólusa, nevezetesen a kifogások, a kétségek, a „meggyőző érvek”.  Ma tehát a konfrontáció napja van. Használjuk ki a Csillag nyújtotta egyszerűség elvét és ne komplikáljuk túl ezen magyarázatokat, egyszerűen csak figyeljük meg milyen szituációk, reakciók kerülnek elénk és vizsgáljuk meg mit tanulhatunk belőlük.

A Lunáris Csillag ma megláttatja velünk, hol vannak azok az idealisztikus képek életünkben, melyek a hamis Harmónia érzésével kecsegtetnek bennünket, illetve azt is, hogy az elképzeléseink miért nem működtek eddig, hogy miért nem tudtunk végleg befejezni, megalkotni dolgokat. Nagyon fontos, hogy ne ítélkezzünk ma senki és semmi felett, egyszerűen fogadjuk el, hogy mindennek helye van életünkben. Emlékeztessük magunkat arra, hogy ha tovább ragaszkodunk ehhez az idealisztikus képhez, kizárjuk azt a lehetőséget, hogy valami szebb, jobb és harmonikusabb léphessen be életünkbe. Tudatosan engedjük el ezt a látásmódot, ha szükséges, használjuk a Hónap erejét, a Sas Minőségeit hogy így együtt megláthassuk azt a magasabb rendező elvet, mely szerint a Világ működik.  Adjunk teret és időt, hogy az Univerzum rávilágítson a dolgok menetére.

A Csillag minőségét emelhetjük, ha észrevesszük a szépség és harmónia minőségeit életünkben, környezetünkben. Lássunk át ezen a kora őszi szürkeségen, ne engedjük, hogy hangulatunkra rányomja bélyegét! Figyeljük meg a fák változó színeit, a lehulló makk és gesztenye fényes burkát, mely remek dekorációul is szolgálhat otthonunkban, munkahelyünkön. Vigyünk ma egy kis színt életünkbe, akár szó szerint, akár csak egy relaxációs zenével, kiállítással, vagy egy új illattal.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Polarizálok, hogy megszépítsek
Stabilizálva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.