Kin 9* Vörös Szoláris Hold* 09.14

6e1465885cd75921b49de7c2dbe698b7.jpgA Szoláris tónussal ma ráfordultunk a célegyenesre, az Önmegvalósításra. Ma útjára bocsáthatjuk mindazt, ami célunk és közöttünk áll. Már nincs idő halogatni, elodázni a dolgokat. Ez az időszak már az aktív cselekvésé.

A Sárkány hullámban megjelenő Hold napja ma felkorbácsolja érzelmeink állóvizét, felszínre hozva az Önemlékezést, az Önkifejezést valamint megtisztítja az érzelmeinket A mai napon kifejezetten érzékennyé válhatunk, érzelmeink kiáradnak, elsöpörve minden blokádot, ami csak az útjába kerül. Ránk törhetnek olyan késztetések, hogy szeretnénk kimondani mindazt, mely régóta érlelődik bennünk. Hagyjuk áramlani a feltörő érzéseket, miközben tudatosítjuk, hogy mindez az elengedést és a feldolgozást szolgálja. Nagyon fontos azonban, hogy kommunikációnkat hangoljuk össze a szív tiszta szándékával. A feltörő érzéseknek adjunk teret, tudatosítsuk meglétüket, de amint megnyilvánulnak, engedjük is el őket. Így feloldhatjuk régi blokkjainkat, amelyek gátoltak minket önmagunk kiteljesítésében. Használjuk ki ezeket a tisztító erőket, hogy újra rátalálhassunk Önmagunkra

Ne merüljünk bele a mások drámáiba, inkább vizsgáljuk meg a bennünk felmerülő érzelmeket, illetve ezek okát. Szabjuk meg önmagunk határait és (tartsuk is meg egész évben), hogy ne vonódjunk bele feleslegesen olyan dolgokba, melyek elvonják energiánkat. Gyakoroljuk a csend és a befelé fordulás ajándékát, hogy az érzelmek által új minőségeket láthassunk meg önmagunkban.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Pulzálok, hogy megtisztítsak
Megvalósítva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A szándék szoláris tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.