Kin 260* Sárga Kozmikus Nap* 09.05* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Sunrise-MeditationA mai nappal nem csupán a Sárga Csillag Hullámvarázs ér véget, de egy nagyobb ciklus is lezárásra kerül. A mai nap mintegy mini-szilveszter, a visszatekintésre teremtetett, hogy tudván, amit tudunk, megbékéljünk a múlttal és elengedjük mindazt ami történt.

Most hogy az elmúlt napokban megtapasztalhattuk a Rend és Harmónia minőségeit, tudjuk már, hogy minden okkal jön és távozik életünkből. Engedjük hát el az elmúlt időszak nehézségeit, és csináljunk teret életünkben az új, friss energiáknak. Az új tapasztalásokhoz tér és nyitottság szükséges. A Mai nap egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben, így használjuk ki a Nap felfokozott erejét arra, hogy összekapcsolódjunk a Galaktikus Központtal. Töltődjünk fel erővel, határozottsággal és tettvággyal. Találjunk rá saját fényünkre azáltal, hogy elkezdjük értékelni és becsülni önmagunkat. Bátran vállaljuk fel azt, akivé váltunk mind önmagunk, mind környezetünk felé. Megdolgoztunk érte, legyünk hát büszkék rá! Tökéletesek sosem leszünk, az élet, folyamatos változás és átalakulás. A cél, NEM megrekedni, mindig tovább fejlődni. Ha valamiért mégsem vagyunk elégedettek, akkor se ostorozzuk magunkat. Használjuk ki a mai napot és kezdjük el tervezni, hogy hová is tartunk, milyen lépésekre, milyen új tulajdonságokra, képességekre van szükségünk, valamint azt is, hogy milyen gondolati minták, berögzült szokások elengedésére lesz ehhez szükségünk. A Holnap induló új Tzolkin, valamint a Sárkány hullámvarázs is támogatni fog ebben.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Kitartok, hogy megvilágítsak
Túlhaladva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.