Kin 256* Sárga Szoláris Harcos* 09.01

8cae4a9ff77de9ede5ef40e665c4406bMár csupán négy nap maradt hátra ebből a Tzolkinból, használjuk ki jól. Raktározzuk el mindazt ami jó volt és mindazt ami előre vitt és engedjük el azt, ami csak a múltba ragaszt. Ma a Sárga Harcos segíti a kiteljesedésünket, kérdései által vezet bennünket a következő lépcsőfok felé.

A Harcos mindig a bizalomról, a kegyelemről és a bátorságról szól. Intelligenciája megkérdőjelezhetetlen, éppen ezért van az, hogy ha egy bennünket foglalkoztató kérdést ma helyesen megfogalmazunk az máris magába rejti a választ. A mai nap arra kér, hogy tekintsünk befelé a válaszokért, hallgassunk a belső hangunkra.  Az idei Tzolkin, tavaly december 20-án vette kezdetét, majdnem egy időben a Fény megszületésével. Tekintsünk hát vissza az elmúlt 256 napunkra, hogy vajon az a Fény, felvillant-e előttünk? Ha igen, mire világított rá? Mit tanított? Tetszett, amit láttunk, vagy inkább változtattunk rajta? Sikerült? A mai napon, a Szoláris tónussal, a célegyenesbe fordultunk, de rajtunk áll mihez kezdünk ezekkel a felismerésekkel. Csakis rajtunk múlik, hogy beintegráljuk az elmúlt időszak tanítását és merjük e követni szívünk útját! A Csillag hullámvarázsban megjelenő bátor Harcos, ma éppen erre tanít! Egyesítik Szívünk és Elménk, hogy ezáltal  megláthassuk, mi az, ami még hiányzik sikerünkhöz. Arra kér, hogy bízzunk képességeinkben és az eddig megtett utat ne adjuk fel, még akkor se, ha most úgy érezzük elfáradtunk. Tudatunkat fordítsuk a belső hangunk suttogására, és szedjük össze a maradék erőnket, készüljünk fel a Tzolkin utolsó hajrájára.

Vihar éve, erőteljes átalakító és átformáló energiáihoz feltétlenül szükséges a belső erőközpont megtalálása és az oda való lehorgonyzás. Ezt elősegítendő, elkészítettük Nektek az Év minőségeit támogató Kristály karkötőket, melyek még korlátozott számban kaphatóak. Mindamellett, hogy szépek és mindegyik egyedi, segítik az átalakulás folyamatát, az elengedést valamint stabilan tartanak ebben az érzelmi hullámzásban.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek, hogy kérdezzek
Megvalósítva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Megerősítés:
„Felveszem személyi erőm botját.”

Meditáció:
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.