Kin 228* Sárga Rezonáns Csillag* 08.04

853dde5bd94be77bb6d8bf31f38a52a7.jpgA Rezonáns tónusú Csillag ma elhozza számunkra a belső harmóniát, hogy összehangolva szívünk és lelkünk útját, egyensúlyt teremthessünk és feltöltődhessünk a Forrás erejével. A Csillag ma az önelfogadásra szólít fel bennünket, ezt erősíti az a tény is, hogy a mai nap (Kin) vezető jegye a Sárga Nap, mely a saját fényünk felvállalásáról és kiárasztásáról szól.

A Belső harmónia megtalálása nem azt jelenti, hogy minden tökéletes, hanem azt, hogy elfogadjuk azt is, ami nem az. Engedjük el azt a maximalizmust, azt az illúziót, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie. Fogadjuk el, hogy a Fénnyel együtt az Árnyékot is el kell ismerjük Magunkénak, mert cak ezáltal lesz meg az egyensúly. Az árnyékból, problémákból, hibákból mindig tanulhatunk. Konfliktus nélkül, nincsen fejlődés! A Csillag mindezzel a toleranciára is tanít bennünket, hogy  ne ítélkezzünk semmi és senki felett. Fogadjuk el Önmagunkat és környezetünket is feltételek nélkül! Engedjük el a dolgok túlagyalását, túlbonyolítását. A Szél hullámvarázsban, akkor cselekszünk a legjobban, ha hagyatkozunk belső megérzéseinkre és egyszerűen csak megengedjük, hogy a megoldások felfedjék magukat előttünk. Elvárások elengedésével teret engedhetünk a változásnak, annak az ajándéknak mely ránk vár utunk végén.

A Csillag nem csupán a harmónia, de a szépség és elegancia képviselője is, így segíthetjük energiáit azzal, ha ma adózunk a szépség és a művészet oltárán. Olvassunk el ma egy szép verset, csinosítsuk ki környezetünket, vagy csupán öltözzünk ma kissé színesebben.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy megszépítsek
Inspirálva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az egyetemes tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.