Kin 209* Vörös Mágneses Hold* 07.16

full-moon-flowA Mágneses Holddal ma kezdetét veszi az idei év utolsó hullámvarázsa, tökéletes lehetőséget biztosítva arra, hogy az elmúlt év sebeit, érzelmeit átmozgassa, tisztára mossa. Ezzel a Vörös Hold hullámvarázs biztosítja számunkra a tiszta újrakezdést a Vihar évében.

A következő napokban igen érzelmes napokat élhetünk meg. Felkavarodnak az elmúlt hetek, hónapok érzelmi állóvizei, felszínre hozva mindazt, amin már (akár) többször is átmentünk. Lehetőséget biztosít arra, hogy újra mozgásba hozzuk régi beragadt érzelmeinket, hogy átmosva őket, útjukra bocsássuk, vagy akár felhasználjuk őket az előre lépéshez. Előfordulhat, hogy belső határainkat immáron nem korlátok, hanem hatalmas vasfalak helyettesítik, megtagadva tőlünk az érzelmeket és kizárva a külső impulzusokat. Tudatosítsuk, hogy a fájdalom normális velejárója a szeretetnek. Mint mindenhol máshol, itt is jelen kell lennie az ellenpólusnak, úgy mint a fénynek a sötétség. De úgy is tekinthetjük, hogy a nappal is érvényét veszti ha nem jön el utána az éjszaka. Adjunk hát teret érzelmeinknek és figyeljük meg életünk mely részén történik ma olyan dolog, ami kibillent bennünket az „érzelmi stabilitásunkból”. Ez lesz ugyanis az a terület melyet le kell a következő napokban tisztítanunk ahhoz, hogy új lappal kezdhessünk bele a Kék Spektrális Vihar évébe.

A Hold most elhozza az emlékezés ajándékát számunkra, felelevenítve azon érzéseket, melyek rávilágítanak, hogy milyen céllal is érkeztünk e földre. engedjük el a belső kritikusunkat és hagyjuk, hogy távozzon életünkből! Figyeljünk környezetünk visszajelzéseire és ne a véleményükre, mert óriási a különbség! A vélemény az az egyén személyes élettapasztalatán alapul, és mint olyan, nem lehet objektív. Ellenben a visszajelzés, rávilágíthat arra, hogy viselkedésünk milyen hatással van környezetünkre. Ez a 13 nap tehát most biztosítja számunkra azt a biztonságos belső teret, melyre szükségünk lesz ehhez a belső munkához.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Egyesítek, hogy tisztítsak
Vonzva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A cél mágnese tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.

Megerősítés:
Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.