Kin 202* Fehér Rezonáns Szél* 07.09

7c2eeeae7fdb5a6bd0384f0578fa4985A Rezonáns Szél a kommunikáció erejével támogatja az év utolsó hónapját, a lezárás és elengedés időszakát. Segít összekapcsolódnunk Szellemi mivoltunkkal és tisztán és őszintén kifejezni a bennünk élő igazságunkat. Ne feledjük azonban, hogy mindenkinek megvan a saját igazsága. Ugyanis mindenkinek más és más az élettapasztalata, más a nézőpontunkból közelíti meg a dolgokat. Legyünk hát fogékonyak és nyitottak mások véleményére, visszajelzésére, mert ebből is csak tanulhatnunk.

A mai napon kapcsolódjunk össze a bennünk rejlő Forrással. Ez a hónap a lezárás és elengedés időszaka, amikor is mindaz, ami az elmúlt 13 hónapban történt újra felszínre kerül csakis azért, hogy utoljára felmérhessük és levonva a tanulságot immáron könnyű szívvel elengedhessük. A Szél a kommunikáció fontosságára hívja fel a figyelmet. Helyezkedjünk a külső szemlélő nézőpontjába és tudatosan figyeljük meg, hogyan kommunikálunk környezetünkkel és önmagunkkal. Fontos az egyenes és őszinte beszéd, ami viszont szintén nem mellékes, az a „Hogyan”! Ma erre fókuszáljunk. Figyeljünk a hangsúlyra és válogassuk meg szavainkat. A mai nap támogatást nyújt régóta tisztázatlan, vagy félreértett szituációk rendezéséhez, hogy tiszta lappal kezdhessünk majd az új évnek.

Ha tehetjük, erősítsük a Szél energiáit, hogy „kisöpörhessen” minden régi elakadást, beragadt, félreértett szituációt, mondandót, melyet az elmúlt évben elraktároztunk. Ehhez tökéletes segítséget nyújthat többek között a légzés meditáció: Képzeljük el, hogy testünket egy 8-as veszi körül, melynek az alja a gerinc aljánál, a teteje pedig a korona csakránknál helyezkedik el. A nyolcas keresztezése éppen a Szívcsakránkon halad át. Légzés közben összpontosítsunk a nyolcas körvonalára, mintegy vezessük légzésünkkel. Figyeljünk meg az Energia áramlását. Érezzük, ahogy újra Egységbe kerülünk és feltöltődünk energiával!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Levezetek, hogy kommunikáljak
Ösztönözve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.