Kin 196* Sárga Mágneses Harcos* 07.03

expansionofconsciousnessA Sárga Mágneses Harcossal ma egy újabb hullámvarázs veszi kezdetét, mely biztosítja számunkra a válaszokat. A 13. hónap, a Kutya minőségével az elengedésekről a múlt feldolgozásáról szól. Ez a hullámvarázs pedig most bátorságot és támogatást nyújt ahhoz, hogy tisztázzuk helyzetünket a és leváljunk a régi Önmagunkról.

A mai nap arra kér, hogy kapcsolódjunk össze a szellemi útmutatással úgy, hogy elménk és szívünk szavát összehangoljuk. A Harcos intelligenciájának ereje a kérdés. Tegyük hát fel önmagunknak az egyetemleges kérdést: „Ki vagyok én és mi szívem legigazabb vágya?”. Kapcsolódjunk össze és hallgassunk belső útmutatásunk tiszta jeleire, hogy a válaszok belülről érkezhessenek. Bízzunk a Szellemben, hogy mindent megad, amire szükségünk lehet, és bízzunk belső hangunkban, érzelmeinkben, a pillanatról pillanatra történő vezettetésben. A mai és a következő 13 nap feladata, hogy váljunk nyitottá, hogy befelé forduljunk vezettetésért és ne a külvilágtól várjunk választ kérdéseinkre. Senki más nem tudja olyan jól, mi az, amire igazán vágyunk, és hogy azt, a meglévő képességeinkkel hogyan tudjuk elérni!

Most hogy az elmúlt időszakban már megteremtettük a belső alapokat, már Biztonságban vagyunk! Tudatosítsuk, hogy ebbe a biztonságos belső várba bármikor visszatérhetünk, amikor csak kimerülnek erőtartalékjaink. Innen meríthetünk erőt és Kitartást a további úthoz. Ha kétséget érzünk, tisztítsuk meg elménket, meditáljunk. Kapcsolódjunk össze Szellemi esszenciánkkal. Bízzunk a Szellemi útmutatásban. „Célozd meg a Holdat. Ha elvéted is a Csillagok között landolsz”

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Egyesítek, hogy kérdezzek
Vonzva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.