Kin 194* Fehér Kristályos Varázsló* 07.01

6a1f327d239334663572667a50cf62de.jpgA Kristályos Varázslóval ma felelősséget kell vállaljunk az elmúlt időszak felismeréseiért, az új képességeinkért. A mai nap arra kér, hogy köteleződjünk el fejlődésünk mellett azáltal, hogy elfogadjuk önnön jó és rossz tulajdonságainkat is.

A Fehér Varázsló évének 13. hónapjában járunk, mely segít megbékélnünk az elmúlt 12 hónap felfedezéseivel, tanulságaival, ugyanakkor felkészít bennünket a következő, a Spektrális Vihar évére. Így a mai nap energiái igen erősen ezen minőségeket hozzák: felismerések, irányítási vágy (mint motiváció), az Isteni akarattal való összehangoltság, valamint a szellemi inspiráció üzenete. Figyeljük hát meg a mai napot, hogy észrevehessük életünk mely területén vagyunk hajlamosak irányítani, csupán azért hogy önös érdekünket érényesíthessük? Vajon mi motiválja cselekedeteinket, berögzött cselekvési terveinket? Tudunk –e hinni, bízni Önmagunkban, abban, hogy mágusként, igenis képesek vagyunk teremteni? A mai nap arra ösztönöz, hogy nyíljunk meg az Isteni útmutatás számára és tiszta szívvel tegyük kezébe sorsunkat, tudván, hogy ha a nagyobb mintát követjük, az automatikusan hozzáigazítja a mi életünket, vágyainkat is az Isteni tervhez.

A mai napot kezdjük  meditációval. Nézzünk szembe a bizonytalanságainkkal, félelmeinkkel és fordítsuk ezeket a javunkra úgy, hogy beintegráljuk őket, így azzá válhatunk, akik Valójában lenni szeretnénk. Ma ne akarjuk kontrollálni az eseményeket, csak hagyjuk, hogy ez a varázslatos átalakulás egyszerűen csak megtörténhessen.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Szentelek, hogy varázsoljak
Egyetemessé téve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.