Kin 185* Vörös Elektromos Kígyó* 06.22

312788_569569973060232_1122951914_neditAz Elektromos tónussal ma egy új szintre emelhetjük a Kék Éjszaka hullámvarázs témáját. A Kígyó ma feltölt bennünket életerővel, szenvedéllyel, és elhozza számunkra az ösztönös megérzéseket, melyek rávezetnek a célunkhoz vezető leghatékonyabb útra.

A Kígyóval ma felismerhetjük, azon részeinket ahol egyszerűen csak pang az életenergiánk, ahol még elakadások találhatók. Ez a nap arra ösztönöz, hogy lépjünk ki a megszokott rutinból és bátran váltsunk irányt. Cselekedjünk spontán, megérzéseinkre hagyatkozva, hogy közelebb kerülhessünk célunkhoz. Az Éjszaka hullámvarázsában megjelenő Kígyó, segít feldolgoznunk azokat a mélyen bennünk rejlő érzelmeket, sérüléseket, melyek blokkolját életenergiánkat, felfedve az ezek mögé bújtatott ajándékainkat. Arra kér, hogy szabadítsuk fel magunkat ezektől az elakadásoktól, töltekezünk fel újra Életigenléssel és szenvedéllyel, hogy minden pillanatban legyen bennünk az élet élvezetének érzése, a hála, a szenvedély, mert csakis így tudjuk elérni azokat a változásokat, amelyekre vágyunk. Ebből az állapotból tudjuk kisugározni magunkból mindazt, amit szeretnénk, ha világunk része lenne. Ehhez pedig belső egyensúly, egység, lelkesedés és életerő szükséges

A Kígyó segít oldani a csakrákban fellelhető elakadásokat, így hatékonyan támogathatjuk energiáit, ha a napot energia tisztítással , vagy feltöltő Chickung gyakorlatsorral kezdjük. Hatására újra frissnek és energikusnak érezhetjük magunkat,

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy túléljek,
Megkötve az ösztönt.
Lepecsételem az életerő tárházát,
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.