Kin 183* Kék Mágneses Éjszaka* 06.20

12341577_913427638743015_4506392816594781665_n(1)A mai nappal elkezdődik az Éjszaka hullámvarázsa, mely egy belső utazásra invitál bennünket, hogy felfedezhessük a bennünk rejlő ajándékokat. A Mágneses tónus ma felszínre hozza azon területeket, amelyekkel a következő 13 napban dolgoznunk kell.

Az Éjszaka jegye mindig nagyban támogatja a fejlődésünket! Lelkünk legeldugottabb zugaiba nyújt betekintést, rávilágít önnön korlátainkra, de akár a felszínre hozhat félelmeket is. Tudatosan emlékeztessük magunkat, hogy minden dolog vagy esemény, ami rossznak tűnik, biztosan tartogat magában pozitív, előrevivő szándékot is. Tehát bármi, amivel találkozunk, ami velünk történik, vagy bennünk érzésként felbukkan, biztosan rejt magában egy olyan ajándékot, mely felismeréséért jött létre. Az Éjszaka mindig egy kicsit csendesebb, időszakot hoz el számunkra, mely nyugalmat teremt – ahogy tudatosan szembenézünk félelmeinkkel! Használjuk ezt az időszakot arra, hogy picit elcsendesedünk, és befelé fordulunk önmagunkba. Vizsgáljuk meg, milyen fájdalom, ítélkezés, korlát vagy hiedelem van bennünk, melyhez még mindig ragaszkodunk, és ami miatt nem merünk tovább lépni.

Használjuk ki ezt a lecsendesedett időszakot hasznosan: meditáljunk, tűzzük ki új célunkat vagy a következő lépést, melyet önnön fejlődésünkért teszünk. Tudatosítsuk magunkban, hogy ezek a félelmek, árnyékok, azért jelennek meg, mert már megfejlődtük azt, hogy rajtuk átléphessünk. Az Éjszaka azt kéri, hogy legyünk derűsek, és ne engedjük el mindazt, amit idáig megfejlődtünk. Ne engedjük, hogy a látszólagos sötétség elbátortalanítson, és visszataszítson a félelmekkel teli létbe. Bátran lépjünk közelebb a kihívásukhoz és vegyük szemügyre közelebbről, milyen ajándékot tartogat számunkra. Biztonságban vagy! Úton járó vagy!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Egyesítek, hogy álmodjak,
Vonzva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

1. Tónus:
Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés:
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.