Kin 177* Vörös Galaktikus Föld* 06.14

bde59bf3fa0862a1024d95bfcfc3e698A Galaktikus tónussal, mint mindig most is visszatérnek közénk az előző hullámvarázs kérdései, témái, hogy felmérhessük, mennyire sikerült elsajátítani leckéit. A Föld energiáival ma ismét ízelítőt kaphatunk a sorsfordító véletlenekből”. De vajon megtanultuk e leckét az ismétlődő szituációkból?

A Föld a Kutya energiáival együtt ma felölt bennünket a mindenség erejével, segít lehorgonyoznunk a jelenben, hogy figyelmünket az előttünk álló útra fordíthassuk. Nincsenek véletlenek, minden okkal történik és akkor és ott jelenik meg életünkben, amikor a legkevésbé számítunk rá. Figyeljük meg éréseinket és vegyük észre, ha elkezdjük túlmagyarázni a „bizonyítványunkat”. Ilyenkor álljunk meg és vizsgáljuk meg, mely területen van még elakadás, tagadás életünkben. Mindannyian egy bizonyos céllal jöttünk-e földre, de ezt többnyire hamar kinevelik belőlünk. Felnőtt korban azonban újra felhangzik a hívó szó, melyet követni kezdünk. Gyakran észre sem vesszük, hogy némelyik csupán hamis „echo” egy visszhang az, amit hallunk. A mai nap is erre figyelmeztet, hogy ne vonjunk le azonnali végkövetkeztetéseket! Figyeljük meg a jeleket ítélkezés és elvárások nélkül. Ne cselekedjünk elhamarkodottan, engedjük, hogy az események egyszerűen kibontakozhassanak előttünk.

Kapcsolódjunk össze a Föld energiáival, sétáljunk a természetben, ápoljuk a szobanövényeinket. Ha úgy érezzük, hogy gondolataink elkalandoznak, túl sokat merengünk a múlton, vagy épp a jövőt féljük, ragadjunk színes ceruzát, és menjünk ki a természetbe. Próbáljunk meg minél élethűbben lerajzolni egy virágot, fát, vagy a természet bármely más teremtményét. Nem baj, ha nem lesz belőle remekmű, a lényeg, hogy megfogjuk a Jelen pillanatát!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Harmonizálok, hogy fejlődjek
Formálva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.