Kin 175* Kék Ritmikus Sas* 06.12

60503385202a5efcc01ef26c8ce589fb.jpgA Sas ma elhozza számunkra a tisztán látás ajándékát, rámutat az útra, mely a szívünkön át vezet bennünket. Ha erre az útra lépünk, megtalálhatjuk azokat a valódi képeket, álmokat, melyek belőlünk, általunk formálódtak meg elménkben. Higgyünk ezekben a víziókban, merjünk lépni feléjük, és engedjük meg, hogy megjelenjenek, beteljesüljenek életünkben.

Mindenkinek vannak a szíve mélyén rejtegetett álmai, amelyeket a külső vélemények, nézetek vagy esetleges negatív visszajelzések miatt nem mer megvalósítani. A Sas azt az üzenetet hordozza, hogy igenis merj hinni abban, ami benned van. Merd megfogalmazni álmaidat, melyek a szívedben megformálódtak, és merd elhinni, hogy ezek meg is valósulhatnak. Mások véleménye nem számít, hiszen ami benned született, ahhoz benned is van az erő, hogy azt megvalósítsd. Figyeljünk a nap folyamán arra, hogyha a gondolataink esetleg elkalandoznak, vagy álmodunk, mit látunk a „Lelki szemeinkkel”? Milyen érzéseket vált ez ki belőlünk? Engedjük ma el képzeletünket, legyünk kreatívak. Lehet, ha kissé eltávolodunk a jelenlegi helyzettől, azonnal előtűnik az egyszerű megoldás! Akárhogy is, de ma válaszút elé kerülünk. Ne vesztegessük tovább az időnket, bízzunk látomásainkban, és kövessük is azokat!

Hallgassunk a belső megérzéseinkre, lássunk a harmadik szemünkkel. Legyünk bizakodók és higgyünk Önmagunkban! A Kutya energiái elhozzák a társakat, ha meg tudjuk fogalmazni, hogy milyen cél felé akarunk haladni, mi az, ami szívünkben rejlik. Adjunk ma időt és teret magunk számára, hogy ezt megfogalmazhassuk, és így az energiák melléd szegődhessenek.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Szervezek, hogy teremtsek
Kiegyenlítve az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés: 
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.