Kin 168* Sárga Kristályos Csillag* 06.05* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Skye+Soul+PortraitA Kristályos Csillag energiáit ma a Galaktikus Aktiváló Portálnapok ereje teszi még ragyogóbbá, hogy mintegy vezércsillag vezessen tovább bennünket utunkon. A mai nap a felismeréseké.

Ma értelmet nyernek azon furcsa véletlenek, melyekbe a Vörös Föld hullámvarázs sodort bennünket. Felismerhetjük a miérteket és végre kirajzolódik előttünk a Nagyobb Terv egy része. Ezen felismerésekkel, felébredésekkel feltöltődve újult erőre kaphatunk és kitartóan haladhatunk utunkon, tudván tudva, hogy a Világmindenségben Rend uralkodik. A Csillag jegye ma elhozza mindehhez a harmónia és kiegyensúlyozottság érzését. A mai napon megláthatjuk, ha esetleg túlzott ideák között élnénk, de akár azt is, hogy mennyire bonyolítjuk túl önmagunk Életét. Előfordulhat, hogy a mai napon magunkat kissé szétszórtnak, gondolatainkat pedig kesze-kuszának érezhetjük. Emlékeztessük magunkat, hogy még egy egyszerű dolog is bonyolulttá válhat, ha túlpörgetjük rajta magunkat. Engedjük el a „megérteni vágyást”. Merjünk “nem tudni”, és egyszerűen engedjük el a témát. Ahogy gondolataink más irányt vesznek, megérkeznek a válaszok is. A mai nap kulcsszavai, az egyszerűsítés és a harmonizálás. Mindez az Önelfogadással kezdődik! Figyeljük meg, hogy mennyire látjuk tisztán és ítéletmentesen önmagunkat és környezetünket.  Ne kritizáljuk, ne ítélkezzünk, és főként ne azonosítsuk magunkat az adott szerepünkkel.

Az elmúlt napok tanulságait felismerve ma elmélyíthetjük ezen tudásmorzsákat, ha felhasználva a Csillag alkotó energiáit, megörökítjük mindezt. Rajzoljuk le, fessük meg, vagy adjunk neki fizikai formát pl. agyaggal.  A lényeg, hogy most más aspektusból megközelítve, újra dolgozzuk át magunkon ezeket a tudásmagokat, hogy a Föld termékeny táptalajában végre gyökeret verhessenek.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra: 
Szentelek, hogy megszépítsek
Egyetemessé téve a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok. Lépj be…

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.

Megerősítés:
Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.