Kin 159* Kék Elektromos Vihar* 05.27

images.jpgA tegnap felfedezett korlátokat, gátakat ma a Vihar tépi széjjel, ezzel is támogatva, hogy dolgaink újra áramlásba kerüljenek és megkezdődhessen az újjászületés. A Vihar ma segíti az elszakadást a múlttól, a hamis mintáktól, hogy a Föld hullám végére újra egységbe rendeződhessünk.

A mai napunk, érzelmileg igen felkavaró lesz. Maradjunk higgadtak, helyezkedjünk belső középpontunkba, hogy ezzel is segítsük a tisztánlátást. Engedjük, hogy ma a Vihar, letépjen rólunk minden olyan régi berögzült félelmet, blokkot, korlátokat, melyek nem engednek tovább lépni. Élvezzük azt a felszabadító eksztázist, melyet az évek óta ránk rakódott terhek elvesztése okoz. A Föld hullám elején megjelenő Vihar minőségnek a tisztogatás a szerepe. Az, hogy megszabadítson bennünket minden felesleges tehertől, és „letakarítsa” előttünk az utat. Éppen ezért a Vihart ne teherként vagy félelemmel telve éljük meg! Tanuljunk meg táncolni az esőben. Tekintsünk a Viharra úgy, mint egy tisztító nyári záporra, mely után újjáéled a természet.

Lévén a Vihar alázatra tanít, nem érdemes küzdeni ellene. Ne várjuk meg hogy ő lépjen, hanem mérlegelve az elmúlt időszak eseményeit, ajánljuk fel neki mindazt, amit el szeretnénk engedni. Nem szükséges, hogy ezek tragédiák vagy látszólagos veszteségek legyenek. Ha készen állunk az elengedésre, bármi legyen is az, akkor a Vihar támogat bennünket abban, hogy újjászülethessünk.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy katalizáljak
Megkötve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.