Kin 154* Fehér Spektrális Varázsló* 05.22* Galaktikus Aktiváló Portálnap

a72d23619797428cb0a562e6be936ae2Elérkeztünk ennek az igen erőteljes és felkavaró időszaknak az utolsó előtti napjához, melyet a Fehér Spektrális Varázsló színez át, felerősítve az Isteni tudatossághoz való kapcsolódásunkat. A Spektrális tónussal megkezdődik a leválásunk a Mag hullámvarázsról; segít minket leválni mindarról, akik eddig voltunk, hogy felszínre törhessen az új énünk, akiért a hullám első 10 állomása alatt aktívan dolgoztunk.

A Varázsló ma felveti a becsület, a személyi erő és az irányítás kérdéskörét. Mennyire vállaljuk fel személyi erőnket, használjuk ki képességeinket, és vajon tényleg az Igaz cél érdekében tesszük-e mindezt? Mindaz, amire valóban vágyunk az kinek a vágya? Miért ragaszkodunk oly nagyon az irányításhoz? Mi motiválja akaratunkat: az elismerés, státusz vagy hírnév utáni vágy? Néha valami külső indíttatás, esetleg önös érdek vezeti tetteinket; de ez az akarat, nincs összhangban az Istenivel, ezért önmagán kívülre tekint válaszokért és erőért. Pedig az igazi erőnk az önelfogadásból, és fejlődésünk iránti elkötelezettségből ered. Ha befelé fordulunk vezettetésért, akkor visszatalálunk a természetes összhanghoz és érzékenységhez.

Sokszor elfelejtjük, hogy mindenkiben megtalálható a Mágus, (vagy a Jó boszorkány :-), önálló Teremtők vagyunk. Mint minden jó Mágusnak, erőnket csakis a tiszta szív, és a jó szándék vezetheti! Vállaljuk fel személyi erőnket, azokat a képességeket, melyeket felfedeztünk magunkban, anélkül, hogy külső elismerésre, státuszra vagy hatalomra szeretnénk szert tenni általuk. Engedjük el az irányítás vágyát, meditáljunk és halljuk meg belső Mágusunk hívó szavát!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Feloldok, hogy varázsoljak
Szabaddá téve a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.