Kin 133* Vörös Elektromos Égenjáró* 05.01* MAG

trustMost hogy már ismerjük kitűzött céljainkhoz vezető úton lévő buktatókat, megtervezhetjük azt az útvonalat, melyen bizton haladhatunk. Az Elektromos Égenjáró kíváncsiságával és bátorságával vezet bennünket ezen az úton, de ne feledjük el, hogy milyen hullámvarázsban is járunk…

A Majom energiái miatt, ma kerülhetünk olyan váratlan helyzetekbe, melyekre spontán és azonnal kell reagálnunk. Ezzel olyan válaszút elé állítanak bennünket, melyekre nem vagyunk felkészülve, így nem tudunk azonnal előhúzni egy régi berögzült mintát, vagy a megszokott megoldó kulcsot. A megoldáshoz vezető úthoz spontánnak és játékosnak kell lennünk.  Ma erőteljes késztetést érezhetünk arra, hogy ki se mozduljunk otthonról, hogy egyszerűen csak ne kapcsolódjunk ma senkihez. Győzzük le remeteségünket és lépjünk ki az ismeretlenbe! Tegyünk ma olyan dolgokat, melyek kiszakítanak bennünket a megszokott mókuskerekünkből, hogy tapasztalhassunk, és felfedezhessük, mi rejlik a Nagyvilágban! Fedezzük fel önnön határainkat és próbáljunk mindig kicsit kijjebb tolni őket. A mostani felerősödött energiák, próbálnak bennünket a komfort zónánkból kitessékelni. Hol finoman, hol erélyesebben. Ma ennek elejét vehetjük azzal, ha alázatot gyakorolva, mi magunk lépjük ezt meg. Vegyünk egy mély levegőt, bízzunk az Isteni védőhálónkba és bátran ugorjunk a semmibe! Ne feledjük, sokszor azért kell a mélybe „esnünk” hogy felfedezhessük az ott rejlő kincseket!

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Aktiválok, hogy felderítsek
Megkötve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

3. Tónus:
Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés: 
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.