Kin 126* Fehér Szoláris Világáthidaló* 04.24* MAG

freedom-465x1901A Szoláris Világáthidaló napjával ma elérkeztünk az utolsó előtti lépcsőfokhoz. Ahogy egyre mélyebbre haladunk a Mag napokkal, úgy a Tükör hullámvarázs is egyre több felismerést hoz számunkra. Ezek fel- és elismeréséhez azonban alázatra, és megbocsátásra van szükség, melyet ma a Világáthidaló biztosít.

Ahhoz, hogy a holnapi napon bekövetkezhessen a hullámvarázs kiteljesedése, ma szükséges lesz egy számvetésre, elengedésre az átalakulásunkhoz. mindazon gondolati sémának, berögzült szokásnak, melyeket az elmúlt napokban felismerhettünk. A Világáthidaló a Tükör hullámvarázsban, mindig egy új lehetőség arra, hogy elengedjük „meghalasszuk” mindazt a hamis ábrándot, gondolatot, bennünk élő képet, mely már nem hozzánk tartozik, mely csupán értékes időt és energiát vesz el Tőlünk. Előfordulhat, hogy most úgy érezzük semmi sem úgy alakul, ahogyan azt elképzeltük. Engedjük el ezt az illúziót, ezt a hamis képet és bízzunk döntésünk helyességében, a Mindenség rendező elvében!

Nagyon fontos, hogy ne ostorozzuk magunkat, hanem gyakoroljuk az elfogadást és adjuk meg magunkat a jelen pillanatának. Ha nehezünkre esik, mondogassuk a mai Mantránkat: „Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.” Ha odafigyelünk a mindennapjainkra, akkor megláthatjuk, hogy minden, amire valóban szükségünk van, rövid időn belül belép életünkbe. Így, ha valamit még nem tapasztaltunk meg, annak valószínűleg még nem jött el az ideje, vagy nem abban a formában érkezett, mint ahogy azt mi elvártuk.

Amennyiben szeretnél bővebb információt kapni az aktuális energiákról (hónap és az induló hullámvarázsokról), iratkozz fel hírlevelünkre.

Mantra:
Lüktetek a kiegyenlítés érdekében
Megvalósítva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát,
A szándék szoláris tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

9. Tónus:
Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.